|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω είναι αυτή η από την ιδια οικογενεια.
https://www.google.gr/search?q=fern+...pillus-veneris |
|
||||
|
||||
![]()
Τελεια. Ευχαριστω πολυ παιδια. Ελπιζω να την βρω εδω γυρω.
Μην ειστε κακεντρεχεις ρε.. .αμα το δειτε απο κοντα θα διαπιστωσετε πως τα αξιζε τα λεφτα του. Λιγο συρμα γυρω γυρω, πετας και μερικες κοτες μεσα και ειναι ετοιμο. Με 15 χιλιαρικα τι καλυτερο θα μπορουσες να κανεις?! Αδερφε νομιζω της γειτονιας μου ειναι λιγο καλυτερο. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Απολλωνα φημολογειται πως αυτος που πηρε τα 14 ηταν/ειναι και μεγαλος decorator/spacevisualizer/αρχιτεκτοντας. Καταλαβες? Τον ψαξαμε - τον βρηκαμε - του δωσαμε τα λεφτα και ειπαμε - Φτιαξε μας κατι που δεν βλεπετε. Ε... καλη δουλεια εκανε. Δεν μπορεις να πεις. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
επισκεψου τον βασιλικο κηπο εδώ στην Αθηνα να δεις το ιδιο φυτο στο ιδιο στυλ πανω σε βραχο υγρο από συντριβανακι....α, και κατω από σκια πυκνοφυτης πέργκολας.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλο
![]() υπαρχει και στην ελλαδα το φυτο.θα το βρεις και στην ανθοκομικη κηφησιας.περσι το ειχανε,λογικα θα το εχουνε και φετος. ειχα παρει κιολας προπερσι αν θυμαμαι σωστα,αλλα δε μου πηγε καλα. μαλον εφταιγα εγω ομως γιατι το εβγαλα απτη γλαστρα του και τοβαλα χυμα,και μαλον την ακουσε απαυτο. |
|
||||
|
||||
![]()
Maidenhair fern. Το ψαχνω και εγω.
|
||||
|
||||
![]()
Μπηκε στα προσεχως.
Γιωργο οταν και αν βρω θα σου ζητησω λεπτομερειες γιατι δεν πολυκαταλαβα τι εννοεις με αυτο. Εαν την βρω καπου θα ενημερωσω εδω sarp. |
|
||||
|
||||
![]()
Να γιατι το ψαχνω
![]() ![]() ![]() Μιχαλη εαν βρω και εγω εδω θα ενημερωσω.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά φιλαράκι δεν μας τα εχεις πει!!!!
Βερι μπιουτιφουλ λέμε! ![]() Για το απο πάνω παραδεισάκι μιλάω...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θελω Και Αλλα Φυταααα | paul.asty | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 04-08-13 11:19 |
Ασχετο αλλα θελω απαντησεις | aNe | Σαλιγκάρια | 7 | 04-12-09 16:52 |
Θελω να μπω στο τρυπακι.... αλλα δεν γνωριζω. οποτε θα σας πριξω :) | chriskousis | Δίσκοι | 27 | 29-05-08 00:23 |
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΩΝ ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ ΑΛΛΑ... | makisthess3 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 17-02-06 15:22 |