|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο ωραία τα μαρουλάκια σου
![]() Που είναι τα ψάρια οέο? |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο ενυδρειο. Ειναι ωραια ψαρακια τα cpds, να τα χαιρεσαι. Ποσα εχεις αυτη τη στιγμη?
Μη δινεις σημασια οτι κρυβονται, παντως, γιατι το ακουω απο πολλους (οπως τον ωριμο κυριο απο πανω που εχω την εντυπωση οτι ειρωνευεται). Οταν τα ειχα, ολα εκαναν βολτες ολη την ωρα και το ενυδρειο ηταν μικροτερο.
|
||||
|
||||
![]()
χαχα ευχαριστω. ειναι μεσα στα φυτα δεν ειναι πολλα και χαθηκαν...
![]() θα ερθει καποτε η μερα (!) που θα θελεις μαρουλακια! .... ![]() ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giler84 : 17-04-15 στις 13:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε αρκετα ακομα. Ειναι μεγαλο το ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
Για ποσα ακομη λες? Συνδυαζονται και με κατι ακομη απο ψαρι? Ελεγα βασικα να βαλω και red cherry μεσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω τα εχω με συννεφακια και γαριδες.
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι!!!!
Βάλε αλλά τόσα και πάλι σηκώνει κι άλλα Είναι μικρά ψάρια. Τα δικά μου άρχισαν να κυκλοφορούν όταν έγιναν 12αδα (συγκάτοικος μονομάχος! ) Μέχρι τότε, δεν τα έβλεπα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 17-04-15 στις 14:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με ενα κοπαδακι ηρεμα ψαρακια (οπως συννεφακια που γραφει ο Στεφανος πιο πανω), θα τα πηγαιναν πολυ καλα. Το γοννο των red cherries υπαρχει ενδεχομενο να τον χτυπησουν. Δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο τετοια συγκατοικιση, ομως, για να πω τη γνωμη μου. Ισως θα εβαζα καλυτερα γαριδες Amano, για σιγουρια.
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο, να το χαίρεσαι!
Καταπληκτικά ψαράκια. Ζηλεύω όμως το νερό σου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και αυτη αφιερωμενη σε εσενα Κλεοβουλε !
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο, και ο φωτισμός το ανέδειξε ακόμα περισσότερο.
Μπράβο
|
||||
|
||||
![]()
Ενα update
|
|
||||
|
||||
![]()
Οσο πάει και ομορφαίνει, μπράβο.
Εχω και μια συμπάθεια στις ζούγκλες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πανέμορφο έχει γίνει!!
|
|