|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω,ειναι καλυτερα
![]() πριν ειχε πολυ ασπριλα και χανοντουσαν τα χρωματα. μου φαινεται δειξανε αρκετα,ειδικα στην τριτη φωτο που φαινονται τα ψαρια. |
|
||||
|
||||
![]()
ναι , δειχνει πιο ομορφο τωρα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα σε μια εβδομάδα , οι βαλισνέριες μεγάλωσαν τουλάχιστον 10 πόντους. Όπως βλέπεται στις προηγούμενες φωτογραφίες με το ζόρι κάποιες φτάνουν στην επιφάνεια, τώρα κάποιες έχουν γυρίσει τουλάχιστον 10 πόντους, βλέπω να κλείνουν το φως στα υπόλοιπα φυτά. Το νούφαρο έχει βγάλει ήδη τουλάχιστον 10 φύλλα.
Το φως κάνει καλή δουλειά μάλλον. Και δεν έχω ρίξει ίχνος από λίπασμα , ούτε CO2 ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά είναι!
Μπράβο!! |
|
||||
|
||||
![]()
H θερμοκρασια εκανε την δουλεια...
![]() Κατω απο τους 20 βαθμους τα περισσοτερα φυτα κοιμουνται. Λιπασματακι καλο ειναι να βαζεις που και που , γιατι καποια στιγμη θα μπλοκαρουν τα φυτα και θα βγουνε οι άλγες. Νιτρικα εχεις μεσα, ποιο πολυ θα προτεινα ιχνοστοιχεια και κάλιο. Αλλα αν κανεις συχνες και μεγάλες αλλαγες ισως και να μην χρειαστουν. Τις βασιλνιερες μπορεις να τις κοβεις εκει που αγγιζουν την επιφανεια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τη θερμοκρασία όμως ακόμα στους 19 την έχω. Νιτρικά πριν την αλλαγή >=5 < 10 Προτείνεις να βάζω Trace & Potassium της Seachem που έχω ; Μάλλον από άλγη έχω κλαδοφόρα. Μόλις έβαλα τις τέντες και δεν το έβλεπε ο ήλιος η άλγη που είχε μαζευτεί από τον ήλιο , ξεκόλλησε απο τα φυτά και έγινε το ενυδρείο πρασινο νερό, τώρα είναι πεντακάθαρο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δυσκολα χωρις co2 να την ξαποστηλεις. Αφαιρεσε οση μπορεις , βγένει ευκολα αλλα και μεγαλωνει γρηγορα αν βρει συνθηκες. Σιγουρα αυτη εχεις? Το excel την καιει. Η θερμοκρασια δεν ανεβαινει ρε συ τωρα το μεσημερι που αρχιζουν οι ζεστες? Απο λιπάσματα , το κάλιο μην το φοβάσε δεν προκαλει άλγες. Τα αλλα με μετρο, αν βλεπεις οτι τα φυτα σου εχουν παρει μια ανοιχτη αποχρωση του πρασινου ειναι λογο ελειψης σιδηρου. (ετσι μου φαινονται στις εικονες που εβαλες). |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το νέο μου ξύλινο χρυσοψαράδικο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 636 | 22-10-17 19:58 |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |