|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν και άλλες αλλαγές,καθημερινές???καταρχιν πως θα καταλάβω ότι η βιολογία του έχει επιρεαστη-στροση?????σημερα με την αλλαγη του νερου που του έκανα το ξανα μπολιασα με. Ζουμια του φιλτρου απο το άλλο ενυδρειο....
|
|
||||
|
||||
![]()
με μετρησεις,πως αλλιως?
θα χρειαστει να βαλεις κ τροφη σε αποχη ομως για να υπαρξει αμμωνια. κανα δυο τουλαχιστον μεγαλες αλλαγες ακομα θα τις εκανα παντως.οχι 80%,100% κανε. κ βαλε κ τον ανθρακα να δουλευει. κ υποψια σαπουνιου ναχει μεινει,μπορει να τα στειλει τα ψαρια. |
|
||||
|
||||
![]()
Διλαδη να του κάνω αύριο 100% αλλαγη και μεθαύριο άλλη μια 100%????????? (και στης 2 αλλαγές θα εχω αποχή με νερο) και απο Δευτέρα που θα Κανω αλλαγη νερου στο άλλο ενυδρειο θα το ξανα μπολιασο...???
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βάλε και τροφή όπως σου είπε ο Γιώργος (kgf12345) και κάνε τακτικά μετρήσεις να δεις πως έχεις νιτρικά και δεν έχεις αμμωνία και νιτρώδη. Αστο έτσι με τον άνθρακα τουλάχιστον μία εβδομάδα. Και μη βάλεις ψάρια ακόμα
|
||||
|
||||
![]()
Οκ θα κάνω μετρισης το βράδυ μολις σχολασο απ την δουλια και βλέπω...θα το κάνω οπος είπα αύριο 100% και μεθαύριο 100% και απο Δευτέρα το ξανα μπολιαζω....τωρα για άνθρακα λίγο δύσκολο να βρο εδω που είμαι εγω...και αν βρω που θα τον βάλω???
|
|
||||
|
||||
![]()
Τον άνθρακα τον βάζεις στο φίλτρο και υπάρχει να ροή νερού μέσα από τον άνθρακα
|
||||
|
||||
![]()
Οκ έγινε σας ευχαριστω όλους! θα κάνω τα βήματα που ηπαμε και θα σας ενιμεροσω.....
Ας πούμε ότι κάνω μετρισης αύριο και ειναι οκ το αφήνω ος εχει,δεν πρεπη να κάνω τα παραπάνω σωστα??? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαπούνι | Παναγιώτης Κ | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-11-11 04:13 |