|
|
||||
|
||||
![]()
ε μια χαρά ακόμα καλύτερα να υποστηρίξουμε και τους επαγγελματίες του τόπου μας
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Το είδα κι εγώ στον Ιγνάντιο,αλλά εκτός από τα Plates στα άλλα λέει διαθέσιμα αν τα εχει ο προμηθευτης
![]() ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη st@vros : 09-04-15 στις 10:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν μπορούσε να γίνει 20 πόντους το σαμπ μπορούσες να πας σε αυτό http://www.fish-street.com/coral_box_d500_dc_skimmer
αλλιώς θα σου πρότεινα να πας σε ένα deltec mc600
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Το εξωτερικό φίλτρο που έχω λογικά δεν θα το χρησιμοποιήσω στο θαλασσινό,από ότι έχω καταλάβει την δουλειά του την κάνει ο ΖΒ...Σωστά Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη st@vros : 09-04-15 στις 18:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστά.
Από φωτισμο μπορεις να βάλεις οτι θες εφόσον το πας για fish only, άλλα αν το πας για reef, τ5 η λεντ είναι μονόδρομος. Στο 2ο ειδικά έχουν πέσει πολύ οι τιμές. |
|
|||
|
|||
![]()
με 4 Τ5 Χ 39W δλδ είμαι κομπλέ είτε για reef είτε για F.O;
|
|
||||
|
||||
![]()
Με 4 τ5 σιγουρα μπορεις να κρατησεις ευκολα κοραλλακια χαμηλα και πιο απαιτητικα στα πιο ψηλα σημεια , με 6 τ5 θα εισαι εντελως ανετος ,
|
||||
|
||||
![]()
+1 Στα λόγια τουν Κώστα.
Όσο για το fo ότι φωτισμό και να βάλλεις δεν έχεις θέμα. Δεν υπάρχουν απαιτήσεις. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκέψεις για ...malawi | basillis | Malawi | 19 | 24-10-14 09:57 |
Σκέψεις και σχέδια!! | tnick | Tanganyika | 31 | 06-03-12 17:09 |
Σκέψεις για Apistogramma!!! | gfdimopo | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 10-10-08 01:39 |
σκέψεις | pipis | Δίσκοι | 8 | 18-06-07 07:52 |
σκέψεις | drakoulis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 22-11-05 14:07 |