|
|
||||
|
||||
![]()
Ξεχωριστη κατηγορια εχουν οι Μονομαχοι στο φορουμ, βρε
![]() http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=39
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δεν τις αντεχω τις πρωινες υπηρεσιες!..... Δεν τις αντεχω!
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή πιστεύετε και εσεις πως είναι καλή η τιμή.
Γιώργο μόλις πάω γραφείο θα τους πάρω τηλέφωνο να τα παραγγείλω
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα,
George εάν μπορείς να το κάνεις 100x40x25 το 20 που λες σε ύψος είναι λίγο... θα χρειαστείς να φτιάξεις άλλο project και θα σε κολλάει το ύψος. Εάν μπορείς δώσε λίγο ύψος ακόμα (εάν μπορείς και μήκος) Όσο για τις τιμές ΠΟΛΥ καλές, εάν φανταστείτε ότι έδωσα 80 ευρώ για 8αρι σε 120x30x30!!!
|
||||
|
||||
![]()
Πηρα 1 ( ενα ) γυαλι ( την οθονη συγκεκριμενα ), 6αρι 80*23 20 ευρω.
5 γυαλια 5αρια ιδιες ( σχεδον ) διαστασεις, στα δινει 30 ευρω. Η τιμη ειναι ΠΟΛΥ καλη. Για τα νοτια δεδομενα τουλαχιστον. |
|
||||
|
||||
![]()
george το υψος μπορει να αυξηθει,το μηκος και το πλατος οχι. 80χ40 εκατοστα χωρανε σχεδον ακριβως στο ραφι.
δεν με καιει πολυ να αλλαξω κατι στις διαστασεις,αν χρειαστω να κανω κατι αλλο θα ξεστηθει και θα στηθει αλλο,η θα το ξεκολλησω και θα αλλαξω μονο τα περιφεριακα τζαμια. αν το δει ο τακης εγκαιρως και θελει να το κανει 25 εκατοστα υψος ας το κανει.(με την οποια διαφορα στην τιμη εννοειται.) αλλα δε με πειραζει καθολου και οπως ειναι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
άρα παιρνω τηλέφωνο και παραγγέλνω ; 2 κομματια 80 μηκος 25 πλατος(υψος) 1 κομματι 80 μηκος 40 πλατος(ο πατος) 2 κομματια 39.6 μηκος 25 υψος(τα πλαινα)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το νεο μας DIY μονομαχοενυδρειο | leandros69 | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 99 | 04-09-14 18:24 |
μονομαχοενυδρειο | nikos93 | Bettas | 14 | 17-04-13 14:11 |
diy μονομαχοενυδρειο.... | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-02-13 18:58 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |
Το μονομαχοενυδρειο μου! | kazas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 21-07-08 20:35 |