|
|
||||
|
||||
![]()
σπυρο ευχαριστω!
καθαρισε ο τακης ![]() αυριο μεθαυριο θα τα εχουμε τα τζαμια, μενει να κολληθει και να στηθει ![]() τακη ευχαριστω πολυ! |
|
||||
|
||||
![]()
Ελα βρε
Τα τζάμια που θέλει ο Γιώργος, με 5αρι ροντε 30 Ευρώ Τι λέτε καλή τιμή ;
|
||||
|
||||
![]()
Ολα τα τζαμια 30 ευρω?
Αν ναι, Πολυ καλη τιμη - σε σχεση με τις τιμες που εχω δει εδω γυρω. Βασικα τιμαρα.. |
|
||||
|
||||
![]()
ναι για ολα λεει.
κιεμενα καλα μου φανηκε. βαλε αλλα 6-7 ευρω η σιλικονη,37 ευρω συνολο. καλα ειναι,υπολογιζα περισσοτερα. τουλαχιστον θαναι στις διαστασεις που θελω. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή τιμή! Εγώ είχα πάρει (λίγο στραβοκομμένα
![]() Ιαλεμπορία που είχα ρωτήσει το καλοκαίρι του 12 για 6άρια τζάμια 90x30x30 (δεν τους είχα πει με ροντέ) μου είχαν πει 33.5.
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβουτσικους σας βρησκω εκει κατω
Για το ελος τα τζαμια μουβγηκαν 19¤ αρονταριστα και τελεια κομμενα χωρις παραμικρη γρατζουνια, Βαλε 5αρι να εχεις ησυχο βρε το κεφαλακι σου και ουτε κοντρες ουτε τιποτα. Μια φορα θα το κανεις. Επειδη κυριοι Μιχαλη και Γιωργο προβλεπω να χαζευουμε με τις μονομαχιερες σας προτεινω την εναρξη νεας κατηγοριας στο φορουμ "ενυδρεια για μονομαχους". Ειμαστε πολλοι και γουσταρω τρελα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ξεχωριστη κατηγορια εχουν οι Μονομαχοι στο φορουμ, βρε
![]() http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=39
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το νεο μας DIY μονομαχοενυδρειο | leandros69 | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 99 | 04-09-14 18:24 |
μονομαχοενυδρειο | nikos93 | Bettas | 14 | 17-04-13 14:11 |
diy μονομαχοενυδρειο.... | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-02-13 18:58 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |
Το μονομαχοενυδρειο μου! | kazas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 21-07-08 20:35 |