|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πήρα σήμερα κάποιες πέτρες (ίσως χρειαστούν κι άλλες) και ένα κομμάτι dow για να ακουμπήσουν οι πέτρες πάνω... Καλά οι τύποι τελικά είναι μυρωδιάδες στο pet shop... Τους ρώτησα αν έχουν ασβεστολιθικές πέτρες και η απάντηση που πήρα ήταν "Δεν ξέρω, αυτές εκεί είναι οι πέτρες για ενυδρείο"....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eννοείται πως δεν τις πήρα από εκεί.... Για το στρώσιμο μου έδωσε αντιχλώριο, βακτήρια για την αμμωνία και τον νιτρίτη και τελος πήρα και τροφή να βαζω στην απόχη όπως μου είπατε... Χρειάζεται κάτι άλλο?? Εχω λίγο χρόνο ακόμα για τον σχεδιασμό μέχρι να ετοιμαστεί η βάση του ενυδρείου...
|
|
|||
|
|||
![]()
Και μια φώτο που ξέχασα....
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι πέτρες είναι νομίζω πολύ λίγες (κι αυτές στη μεσαία φωτο δεν θα τις έβαζα).
Πάνε μια βόλτα στη εξοχή και μάζεψε ![]() Η τροφή για το στρώσιμο καλή είναι αλλά ακατάλληλη για τα ψάρια που θα βάλεις. Το δεύτερο στη φωτο είναι αντιχλώριο και το τρίο (είναι το δικό μας γ@#@ το κέρατο μας ![]() *μετέφερα το θέμα στην κατηγορία που πρέπει |
|
||||
|
||||
![]()
οι πετρες ειναι λιγες και αιχμηρες!μαζεψε απο τη φυση πιο λειες..
μην ψωνισεις τιποτα αλλο αποτο πετ σοπ.αρκετα σου εδωσε.. μονο ενα αντιχλωριο seachem prime θα πας να παρεις οταν τελειωσει αυτο που εχεις. υγρα τεστ πηρες? |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί με στενοχωρείτε τώρα?? Δηλαδή να μην τις βάλω καθόλου?? Ειδικά η μεγάλη με τις τρύπες, κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου... Μεγάλα βότσαλα να βάλω?? Μην με βαρέσετε, αλλα άμα λειάνω τα αιχμηρά σημεία?? Οσο για την ποσότητα, το φαντάστηκα οτι είναι λίγες αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι σύνθεση θα κάνω... Κλεόβουλε, τις κόκκινες δεν θα τις έβαζες για τον ίδιο λόγο??
------------------------- Επεξήγηση : "Αρκετά μ@λ@κ@ σε έπιασε... Μην ξαναπατήσεις το πόδι σου εκεί" Πάντως δεν πήρα απο εκεί τις πέτρες, αν αυτό θεωρείται ελαφρυντικό... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikoskal : 07-04-15 στις 21:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
http://imagesbyjda.ipower.com/Web_Ph...20Apr%2019.jpg
κατι τετοιο ειναι αψογο απο θεμα πετρας και στησιματος ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
newbie: Ξεκίνημα από το μηδέν | 888 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 18-03-13 13:11 |
newbie aporeies | nikosmtxhpc | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 08-10-12 05:21 |
Newbie με μονομαχο | Hurinios | Bettas | 33 | 14-01-12 21:50 |
Φωτογραφικη του newbie | Roussaks | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 31 | 05-11-10 02:32 |