|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαχαιρακι και υπομονη,την εσπασα την παλια εξω σε μια πετσετα. Αυτο που θες εσυ ειναι το γκρι μερος ωστε να πιασει η νεα λαμπα πανω με σκοπο να κουμπωσει στο φωτιστικο. Δεν ξερω αν ειχε τιποτα μεσα,καλα ειμαι παντως.
|
|
|||
|
|||
![]()
διαβασα πως και οι απλες φθοριου εχουν 2 με 5 mg υδραργυρο,δεν ξερω κατα ποσο ισχυει στις δικες μας,αλλα δεν βλεπω να κανω κινηση
λεω να την βαλω ετσι την καινουρια χωρις το γκρι καλυμμα ,ελπιζοντας να μην γινουμε ολοκαυτωμα,απο την αλλη σκεφτομαι την ηλεκτροπληξια,σιγουρα ειναι οκ σε αυτο το θεμα; ιδεα δεν εχω |
|
||||
|
||||
![]()
Στο ιδιο φωτιστικο λειτουργω μια λαμπα απλη απο μαγαζι με ηλεκτρολογικα χωρις το πλαστικο εδω και 8 μηνες περιπου.Μεχρι στιγμης κανενα προβλημα!
|
|
|||
|
|||
![]()
ποσα kelvin την πηρες.4 χιλ?
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
απο αναπτυξη φυτων πως παμε;
|
|
||||
|
||||
![]() Χαλια ![]() Κοιτα την εχω σε blackwater,ξερο ενυδρειο με μονομαχο. Αυτη τη στιγμη εχει μονο μια κρυπτοκορινα η οποια καλα παει. Ειχα δοκιμασει και λευκοκεφαλα η οποια ειχε αναπτυξη αλλα τα παλιοτερα φυλλα σαπιζαν, δεν ξερω κατα ποσο εφταιγε ο φωτισμος καθως δεν υπηρχαν no3,φωσφορικα κτλ στο ενυδρειο και ηταν και σκουρο το νερο! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
δυσκολο το στυσημο... | dim orestiada | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 40 | 20-03-11 18:38 |
Kατι Πιο Δυσκολο | ΠΟΠΟ | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 28-05-06 09:47 |