|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι να μη σου τύχει κάτι από όλα αυτά.
Και αυτό που φοβάμαι πιο πολύ είναι το λάδι, αν πάει στα βράγχια των ψαριών πολύ φοβάμαι πως ο θάνατος θα είναι ακαριαίος από ασφυξία. Ίσως το μόνο που είναι λιγότερο επικίνδυνο αν έχεις καλή βιολογία είναι το κάτουρο, αρκεί να μην έχουμε μεταφορά παθογόνων ογκανισμών. Νομίζω πως πρέπει να κλείσουμε το φίλτρο αμέσως, μάζεμα από την επιφάνεια ότι δεν διαλύεται στο νερό (λάδια κλπ) , αλλαγή ακόμα και 100% και άνθρακα. Επίσης αυτό που είναι τελείως ακίνδυνο για το ενυδρείο μου με τα χρυσόψαρα είναι τα 20γρ κορν-φλέικς, θα εξαφανιστούν ακαριαία, και όχι μόνο 20γρ αλλά και 40 και 60, ειδικά το μεγάλο χρυσόψαρο θα κάνει πάρτι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πως θα παθουν ασφηξια;Αφου το λαδι επιπλεει.Εκτος κιαν πανε ολα πανω στο λαδι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό εννοώ, αν ανέβουν στην επιφάνεια και ρουφίξουν από αυτό το σημείο
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα αυτο που μου κανει μεγαλυτερη εντυπωση ειναι οτι υπαρχουν και σοβαρες απαντησεις σ'αυτο το θεμα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αμφιβάλεις ότι μπορεί να πέσει ή κάποιος να ρίξει κάτι απο αυτά μέσα στο ενυδρείο ;
|
||||
|
||||
![]()
Αν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι.........όλο και κάτι μπορεί να πέσει μέσα!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι ακριβώς
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα παντως παιδια , παλια , που δεν ηξερα και πολλα τοτε, μου ειχε πεσει τριμμενο κασερι (τυρι για τους νοτιους
![]() θυμαμαι το μαζευα με την αποχη γρηγορα - γρηγορα, γιατι τα ψαρια (τιγρακια) το ετρωγαν σαν τρελα! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φαίνεται σαν να τα έχεις όλα αυτά σε ενα ράφι πανω απο το ενυδρείο
Σε τι χρησιμεύουν οι απαντήσεις;
|
||||
|
||||
![]()
Ενδιαφερομαι να μαθω για το τι θα φινει αν πεσουν τα παραπανω υλικα στο ενυδρειο και τι πρεπει να κανουμε.Μπορει μια μερα ετσι οπως εισαι πανω απο το ενυδρειο και τρως κορν φλεικς να πεσουν μεσα..(αυτο δεν ισχιει για ολα)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχει καπακι το ενυδρειο??Ε νομιζω σου απαντησαν αλλαγες νερου ανθρακας παρακολουθηση μετρησεις κτλ. τωρα εσυ μαλλον θες για το καθενα ξεχωριστα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα πέσει μαζί με το κουτάλι ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι θα γινει με την αλγη | aquahobby | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 12-04-11 14:34 |
μπορει να γινει? | ΜΙΜΗΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 25-11-10 13:37 |
Νεο και θα γινει ωραιο!!! | stavrosczc | Δίσκοι | 104 | 28-08-10 13:45 |
μπορει να γινει?? | sotos+ramona | Ζωοτόκα | 4 | 03-11-08 21:05 |
Τι θα γινει αν; | Yiannis59 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 28-06-07 20:41 |