|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και αυτές είναι οι φωτογραφίες του...
|
||||
|
||||
![]()
μου αρεσει πολυ!!!!!!!!ωραιος!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σ'ευχαριστω!
|
||||
|
||||
![]()
ωραια πραγματα εχεις κανει μπραβο.τα σπαει!
![]() εχουμε αρχισει και ανεβαινουμε αρκετα μου φαινεται ε? ![]() χρειαζεσαι επειγοντως καλη φωτογραφικη ομως.το αδικουν πολυ οι φωτογραφιες. βρες εναν εκει στη θεσ/κη ναρθει να σου βγαλει μερικες ρεσυ,να το δουμε να το χορτασουμε τουλαχιστον ![]() θα με κανετε να στησω ενυδρειο ρε γμτ και δε θελω ακομα. πηρα ενα και ηθελα να το κανω μονο με φυτα και ποταμακια και θα με κανετε να το γεμισω νερο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο! Όντως, για προσπάθησε για μια πιο καλή φωτό.
E, αφού δώσατε τα φώτα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ε ναι αφου εχουν φτιαξει ενυδρεια απιστευτα τι να λεμε τωρα.
αντε τωρα να στησω εγω ενυδρειο να συγκριθει μαυτο. η με το μεγαλο που ειχε κανει ο γιωργος. τουλαχιστον στα παλουνταρο-μονομαχο-ενυδρεια εχει ανεβει αρκετα ο πηχης νομιζω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρομαι που σας άρεσε.
Ρε δε φταίει η φωτογραφική, τέλειες τις βγάζει αλλά όταν τις ανεβαζω εδώ μου τις χαλάει. Το αρχείο είναι 7 mb και όταν τις ανεβαζω εδώ μου λέει 69kb! ------------------------- Παράθεση:
Φαντασία έχεις! Βάλε την να δουλέψει και θα δεις. Δες αυτό και θα καταλάβεις τι εννοώhttp://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=79249
"Θαρσειν χρη,ταχ'αυριον εσετ'αμεινον" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lifefx : 02-04-15 στις 01:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
με φωτογραφικη βγαζεις η με κινητο?
αν βγαζεις με φωτογραφικη μειωσε λιγο το iso για να μη βγαζει τοσο κοκο και να μη σου βγαινουν και κουνημενες. 7Mb η καθε μια? ![]() αφισα θα κανεις? ![]() μικρυνε τες βρε λιγο στο φωτοσοπ. και δοκιμασε και με φλας μπας και δειξουν τα χρωματα λιγο ακομα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο αισθητικά και πολύ φυσικό! Μακάρι να ευδοκιμήσουν όλα αυτά και νομίζω πως θα δείξει ακόμα πιο φυσικό όταν ωριμάσει το σύστημα.
Τα σέβη μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παντως η 7η και η 8η ειναι ολα τα λεφτα.
περιμενω να δω τιποτα τετοιο να περναει απο μπροστα ![]() ![]() και μετα σου λεει οι μονομαχοι μπορουν να ζησουν σε γυαλα με λιγο νερο ![]() βαλε ψαρι εκει μεσα και αν δεν κανει κωλοτουμπες απτη χαρα του εγω θα γινω μονομαχος. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |