|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Η καλύτερη λύση για φίλτρο
![]() Την πλάτη να μας πεις πως την έκανες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είχα ένα κομμάτι dow, το σκάλισα με κοπίδι και στη συνέχεια το έβαψα με μαύρο τσιμέντο. Δεν είναι ενωμένα κομμάτια, είναι μονοκόμματο. Δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορούσαν αυτά τα υλικά να είναι και μέσα στο ενυδρείο ή αν θα δημιουργούσε πρόβλημα στα ψάρια... Αν ξέρει κάποιος ας πει. Και δεν μιλάω για σκληρότητες, που ανεβάζει το τσιμέντο γιατί δεν μας απασχολεί αυτό, μιλάω για άλλα προβλήματα. |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα μ' αρέσει έτσι όπως είναι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ε όσο να΄ναι μέσα λέει πιο πολύ... Να πιάσει και την άλγη της... να φαίνεται και καλύτερα...
Αν θέλεις σου φτιάχνω καμιά, με το αζημίωτο φυσικά. Αν ισχύουν οι φήμες ότι είσαι από Αλεξανδρούπολη, έρχομαι συνέχεια γιατί είναι η γυναίκα μου από εκεί. |
|
||||
|
||||
![]()
Να 'σαι καλά φίλε
![]() (οι φήμες κάνουν λάθος ![]() *να μου χαιρετίσεις την παλιοπαρέα της Σάμου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά έχω μία εξέλιξη που δεν ξέρω ακόμα αν είναι ευχάριστη ή δυσάρεστη.
Το θηλυκό του ζευγαριού έχει σήμερα ένα μικρό λευκό εξόγκωμα στον πρωκτό. Σε παρόμοια θέματα είχα διαβάσει ότι έχουν βγει λίγο έξω τα γεννητικά όργανα λόγω γέννας. ΑΑΑΑΑν είναι κάτι τέτοιο θα φανεί τα επόμενα 24ωρα. Ελπίζω να μην είναι κάτι άλλο. Η συμπεριφορά ήταν ως εχτές κανονική ενώ σήμερα την βλέπω να μπαίνει συχνά στο καλά κρυμμένο της κέλυφος. Η ηλικία της είναι περίπου 6μηνών. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες και απο μενα..ωραιοι οι ψαρηδες..τα υπολοιπα απο κοντα ε?Κερναμε και καφε..Να βρεθεις με ομοιοπαθεις αφρικανους γιατι σε πηρε απο κοντα ο Σακης με τα αλατια και ειναι κακη συναναστροφη...
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
N.similis update | imichal | Tanganyika | 24 | 21-05-13 19:33 |
Neolamprologus Similis | imichal | Tanganyika | 1 | 13-04-13 20:23 |