|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο δικο μου το Kh ειναι 7 και το Ph 7.1 αντε βγαλε ακρη
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σου εχω και αλλο περιεργο πριν αλλαξω το υποστρωμα ειχα παλι kh7 και ph 7.4 πλεον δε μου φαινεται τιποτα παραξενο, αλλα το δικο σου kh ειναι πολυ χαμηλο τι να πω
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Περιεργο ειναι οντως, εχεις χαμηλο Kh.
Δοκιμασε κανενα 5λιτρο απο Α/Ο, στο νερο της αλλαγης , να πεσουν απο λιγο ολα. Αλλα μην μιλατε και πολυ .. τι να πω εγω με νερο βρυσης ph 7.8 , gh 14 , kh 12 ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από 10 μήνες περίπου λειτουργίας αυτού το setup έχω πάλι το ΡΗ να έχει πάρει την κατιούσα και να προσπαθώ να ανεβάζω και να σταθεροποιώ την ΚΗ που πέφτει στο 0-1. Και στα δύο setup αυτού του ενυδρείου στο ίδιο χρονικό διάστημα το ΡΗ και η ΚΗ πέφτουν από μόνα τους χωρίς να κάνω κάτι. Ποιός μπορεί να είναι ο λόγος ή οι λόγοι γι' αυτό που συμβαίνει;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συσσωρευση οργανικων σε βυθο και φιλτρο.
Συνηθως αυτο χρειαζεται πολυ περισσοτερο χρονο, αλλα αυτο μου θυμιζει. Διαβασε κι αυτο το αρθρο αν θελεις http://www.skepticalaquarist.com/bioacidification
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pseudomugil Gertrudae Aru II | Anna10 | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 63 | 25-01-15 02:38 |
RIP pseudomugil gertrudae | tsoui | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 22 | 21-02-14 00:33 |
Pseudomugil gertrudae | philorian | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 5 | 22-10-12 14:16 |
pseudomugil gertrudae | mpoumpoula | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 11 | 28-02-11 01:50 |