|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω ολους χαιρομαι που σας αρεσει να χαιρεστε και εσεις τα δικα σας κουκλια!!
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ελα ρε συ!!!!
θα μας τρελανουν αυτα!! ![]() Αντε με το καλο! |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω Γιαννη αυτή τη φορα θα μεινουν στο ενυδρειο να δουμε τι θα γινει,θα μας τρελανουν οντως
![]() ![]() Υγ Για το άλλο θεμα δε σε εχω ξεχασει τα εχω υπο επιτηρηση όλα καλα μεχρι τωρα και το πτερυγιακι εγιανε το κουναει τωρα οποτε αν είναι κανονίζουμε από βδομαδα να στα στειλω αν τα θες , αν τα περασεις και καραντινα θα νοιώθω καλυτερα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελεια Χρηστο. Θα δεις κι αλλα πολλα αφου εγινε η αρχη.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε, καλή αρχή!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου που τα βρήκες τα ψαράκια, τα ψάχνω κι εγω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Και τα δυο τα εχω παρει απ την αβυσσο,απλα τα γετρουδια το 2013
![]() Και μια παρατηρηση για μελλοντικούς κατοχους praecox απ ότι φαινεται θελουν πολύ καλη οξυγονωση στο νερο απ τη στιγμη που μπηκε το καινουργιο φιλτρο αναπνεουν πολύ πιο ηρεμα |
|
|||
|
|||
![]()
Εγινε, σ ευχαριστω πολυ
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ομορφο το ενυδρείο σου Τσούι μου άρεσε παρα πολύ.μια ερώτηση οι pracox σου τσιμπανε τα φυτά η είναι ήσυχες?
|
|
||||
|
||||
![]()
thanxs!
Προς το παρον είναι ήσυχες αλλα είναι και μικρες ακομα ,το λεω αυτό γιατι και οι boesmani ηταν αγγελούδια μικρες αλλα όταν εγιναν 1 χρονων εγιναν χλοοκοπτικα τα ειχαν ρημαξει όλα παρολο που τα μπουκωνα spirulina ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χρηστο με τις γαριδουλες πως τα πανε?
με ψηνουν για το 220λιτρο μαζι με τα γερτρουδια ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
17/6/2011 blue VT male + blue VT/plakat female | Αντωνης Πατρα | Bettas | 17 | 09-12-11 21:54 |
Red Cherry haven cube | kifinas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 22-03-11 23:56 |
For your eyes only | White Diamond | Δίσκοι | 6 | 12-07-10 09:35 |
Guppakia με red eyes tetra ?? | GERR | Ζωοτόκα | 1 | 01-05-08 13:30 |
Ασ8ενεια σε Red eyes ? | dpan | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 21-06-03 18:26 |