|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2. Είναι πολύ απλό... αντί να κοιτάξεις οποιοδήποτε ενυδρείο... ρίξε μια ματιά στο YouTube, να δεις πως είναι στο ποτάμι. Ψάξτε λίγο το forum... τα περισσότερα είναι ήδη γραμμένα. Στο τμήμα των δίσκων υπάρχουν υπομνήματα... όπως το παρακάτω για παράδειγμα. - ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=43013 |
|
|||
|
|||
![]()
γραφεις οι εγκληματισμενοι δισκοι θα έχουν στο χέρι έτσι κ αλλιως απαντω όχι δεν ισχύει έχω δυο που δεν το έχουν κάνει. λες κοιτα στο YouTube για το πουν ζουν βρε νικόλα μου εδώ πραγματικά μπερδεύτηκα .
------------------------- Για τον λόγο που προχώρησα στην αγορά είναι επειδή συμφώνησα ότι με το παιδι που σου έγραψα, έχω δει κ διάλογο σας .Τα μεγάλα δεν έχουν ενοχλήσει τα μικρα αντίθετα τρώνε μαζί αυτό που βλέπω μόνιμα είναι τσακωμοι με ψάρια μικρής διαφοράς(μεγέθους ηλικιας) ------------------------- Γιώργος κόκκινος το παιδι που έλεγα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔημήτρηςΤ : 29-03-15 στις 20:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω σκοπό κ να σ θυμηθώ κ να απευθυνθ ω σ πολλά !!!! για το αν είχαν εγκληματιστει μάλλον μου έδωσες πρόχειρη απάντηση επειδή με βαρεθηκες τα ψάρια τα πηρα από το ίδιο ενυδρείο που τα είχαν κ τα τρία τα παρακολουθουσσα 2 μήνες
------------------------- Το όνομα του δεν σου θυμίζει τίποτα να ψάξω οντως;;; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔημήτρηςΤ : 29-03-15 στις 20:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καμία πρόχειρη απάντηση ΔΕΝ σου έδωσα... αυτό που γράφω το εννοώ.
Ψάρια εγκλιματισμένα σημαίνει ότι σου έχουν εμπιστοσύνη και ΔΕΝ σε φοβούνται. ΑΝ ΔΕΝ έρχονται... ΔΕΝ είναι.- ΥΓ. Όταν ΔΕΝ θέλω να ασχοληθώ... ΔΕΝ ξαναβλέπεις απάντηση.- ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σ αυτό που μου έστειλες για υπόμνημα ο κόκκινος απαντάει πρώτος.
------------------------- Τότε ήταν όντως πρόχειρη τα ψάρια το ένα ήρθε τα άλλα όχι την δεύτερη μέρα τα ψάρια τα πηρα από το ίδιο μαγαζι ίδιο ενυδρείο οπότε δεν ισχύει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔημήτρηςΤ : 29-03-15 στις 21:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
1. Εγώ βλέπω απάντηση από τον Γιώργο (Καπίρη) τον οποίο γνωρίζω... ΔΕΝ ξέρω ποίος είναι ο Κόκκινος.
2. ΔΕΝ καταλαβαίνω ούτε σε ποίο πράγμα διαφωνείς... ούτε το γιατί. Επειδή έβαλες ψάρια στο ενυδρείο (που αγοράστηκαν από το ίδιο μαγαζί ) σημαίνει αυτόματα ότι εγκλιματίστηκαν; ΛΑΘΟΣ κάνεις. Νομίζω ότι ήμουν σαφέστατος και αναλυτικότατος... ΔΕΝ βρίσκω λοιπόν τον λόγο, να το επεκτείνω περισσότερο.- |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι κ εγώ ήμουν .
------------------------- Ναι για το παιδι είναι αυτος , διάβασα τι έγραφε περί διαφόρων μεγέθους κ γιαυτό προχώρησα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔημήτρηςΤ : 29-03-15 στις 21:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ανανέωση ενυδρείου και καινούργια ψαροσυνθεση | ανδρεα | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 22-05-14 19:55 |
Νέο στήσιμο του ενυδρείου | vouros | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 08-01-12 14:07 |
Στήσιμο ενυδρείου 2 | xristos2002 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 09-08-10 01:08 |
Στήσιμο Ενυδρείου | Minakki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 03-10-07 10:18 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |