|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αυστραλίας - Νέας Γουινέας, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Kωστα σου εστειλα p.m για αυτο που με ρωτησες για τα rehau!Προς το παρον ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Dimis αυριο φιλε μου μολις ξυπνησω κανω καφεδαρα περνω την μηχανη και ξεκιναω να τραβαω!
![]() ------------------------- Ο καφές έγινε αλλά η φωτογραφηση αδύνατη.μόλις πλησίαζα κοντά με το κινητό νομίζουν θα ταισω και κανουν σαν τρέλα όλες μου βγηκαν κουνημενες .θα δοκιμασω και με επαγγελματική φίλου γιατί το κινητό δεν πέζει να τραβήξει με τίποτα.εσύ dimi τις δικες σου με τι φακό τις τραβηξες?τις κοιτούσα λίγο σήμερα και έχουν εξαιρετικη ποιότητα. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Timekeeper : 29-03-15 στις 17:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Home Waterfall Project | gkontos | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 29-05-14 10:39 |
Discus home? | Xotikouli | Δίσκοι | 27 | 07-05-07 14:20 |
GAB Home Page... | Strahos | Greek Aquarist's Boards | 18 | 07-05-07 00:43 |
ΕΤ phone home | fidel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 29-06-04 18:52 |
New Cichlids' Home | Filippos | Malawi | 33 | 07-04-04 12:22 |