|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σπυρο αυτο το προφιλτρο χρησιμοποιω στα γαριδαδικα δεν περναει τπτ. Οπως το ιδιο εχω σε 90-100 λιτρα με μπολικα πλατυ 40-50? και φιλτρο το fluval 206 εκει θελει ανα μια -δυο εβδομαδες καθαρισμα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αααα, ψιλοτρυπο.
Ειχα χρησιμοποιησει παλια σε ενα φυτεμενο τετοιο ψιλοτρυπο σφουγγαρι και ειχα παθει νιλα. Ενα περιεργο φαινομενο. Στην βδομαδα πανω γεμιζαν οι σωληνες του φιλτρου γλιτσα και ισα που ετρεχε το νερο. Δεν ξαναβαλα παρα μονο χοντροτρυπο, το οποιο μεν εκανε τελεια δουλεια σαν προφιλτρο, αλλα περνανε οι γαριδες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Eνω αυτο που εχω ειναι 50 ppi, το καλο σε αυτο ειναι οτι δουλευει πολυ καλα και σαν εξτρα φιλτανση μιας και κραταει αρκετη βιολογια. Αλλα στα κρεμαστα που εχω οπως ειπα μονο αυτο το σφουγγαρακι καθαριζω ανα 2-3 εβδομάδες. Στο μεγαλο ενυδρειο τα ειχα παλαιοτερα , αλλα δεν μου αρεσαν γιατι επιαναν αρκετο χωρο. Εκει εχω βαλει ενα χοντρο καλτσον , αλλα καθε εβδομάδα, θέλει να τραβας την βρωμια και τα φυλλα απο επανω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνώμες για 73 lt | costachri | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-12-14 22:04 |
Γνώμες για την αρχή... | Belafode | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 18-12-10 15:48 |
Γνώμες για χαλί | Dimitris_Batman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 04-11-10 20:39 |
Γνώμες για Eheim ecco pro 300 - 2036 ; | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 08-07-09 19:12 |
eheim prefilter | koko | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 31-01-06 00:11 |