|
|
||||
|
||||
![]()
Τα πετ σιτι πρεπει να εχουν καψει ποοολυ ψαρι απο αμμωνια ομως
![]() Αν μπορεις να τα πας πισω και ξεκινας σωστα να στησεις ενα σωστο ενυδρειακι να το χαρειτε χωρις αγχος και βιασυνες ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αγχωθηκα εγώ που σε διαβάζω,ποσο μάλλον εσύ που είσαι και σε πανικό. Δώσε πίσω τα ψάρια και στησε το ενυδρείο σου σιγά σιγά και σωστά και θα δεις οτι μετά θα δουλεύουν ολά άψογα και θα το ευχαριστηθεις κι εσύ και τα ψάρια
|
|||
|
|||
![]()
Thanks κωστα αυτο θα κανω δυστηχως πανε τα ψαρακια. Αν μπορειτε συμβουλεψτε με για gabi
------------------------- Σας ευχαριστω ολους παιδια για τις βοηθειες ολους σασπς Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nick1982 : 24-03-15 στις 21:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πέθαναν ;
|
|||
|
|||
![]()
Ναι φιλε τακη δυστηχως. Εχω απελπιστει παιδια
|
|
||||
|
||||
![]()
Το Toxivek εκανε για ωρα αναγκης (οπως και το Prime).
Τωρα δεν χωραει απελπισια. Οτι εγινε, εγινε. Πηρες ενα μαθημα οπως πολλοι απο εμας, για την ανευθυνοτητα των "επαγγελματιων". Τωρα χωρις αγχος, ξεκινας απο την αρχη σωστα. Πρωτα στρωσιμο, διαβασμα οσο στρωνει, και μετα ψαρια, αφου εχεις μελετησεις ποια μπορεις να βαλεις κλπ (guppy πχ ενα αρσενικο και 3 θηλυκα για αρχη) Μπορεις να συνεχισεις απο εκει που εισαι, οσο ναναι καποια βιολογια θα εχει αναπτυχθει μεχρι τωρα. Βαλε σε μια αποχη, ψαροτροφη (ενα κουταλακι) και αστο στην επιφανεια του νερου. Καθε 2-3 μερες αλλαζε τη με φρεσκια. Διαβασμα τα αρθρα των αρχαριων και οτι δεν καταλαβεις, ρωτας. Τι φιλτρο εχει το ενυδρειο?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κριμα για τα ψαρακια.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου.
Τουλαχιστον εγω το πηρα το μαθημα μου και δεν ξαναγραφω παρομοιο ποστ σε θεμα σου. Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Delta σημερα μου τα φερε ο γαμπρος μου τι να τα εκανα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μη το βάζεις κάτω, σε όλους έχει συμβεί κάτι τέτοιο.
Κάνε όπως σου λέει ο Σπύρος.
|
|||
|
|||
![]()
Να στε καλα παιδια. Delta ετσι θα κανω αλλα ψαροτροφη κανονικη εννοεις? Της γατας? Γιατι μπαινει αυτη? εχω φιλτρο hailea πεταει το νερο στην επιφανεια και κανει μπουρμπουληθρες πολλες με βιολογικο μεσα. Να στε καλα και οι 3 σας με εχετε βοηθησει απο την αρχη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ψαροτροφη.
Ποιο Hailea? Μοντελο.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos ενιδρειο 60 lt ειμαι αρχαριος θελω βοηθεια | stefoc | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 21-01-09 07:50 |
ερωτηση ειμαι αρχαριος μετρησεις sos | teo7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 21-10-08 12:27 |
Εγω ειμαι ο ΑΡΧΑΡΙΟΣ βοηθηστε με!!!!! | johnpecn` | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 12-08-08 02:26 |
Πως μπορω να καταλαβω αν το guppy μου ειναι εγκυος??? ΑΡΧΑΡΙΟΣ | ob-la-di | Ζωοτόκα | 8 | 22-04-07 22:16 |
Πως μπορω να καταλαβω αν το molly μου ειναι εγκυος??? ΑΡΧΑΡΙΟΣ | ob-la-di | Ζωοτόκα | 1 | 22-04-07 14:44 |