|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αδελφέ η 3η λάμπα που γράφεις είναι ακατάλληλη ...
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια δυστυχώς βρηκα το ενα χελωνακι νεκρο σημερα το πρωι... ηταν απο το σαββατο που τα πηρα νοχελικο και καθοταν με τις ωρες πανω στο βραχακι και δεν επαινε στο νερο... σημερα το βρηκα μεσα στο νερο ακηνητο...
![]() μαλλον το πηρα αρρωστο απο το πετ σοπ... |
|
||||
|
||||
![]()
Πλήρως κατάλληλη είναι, μη σε μπερδεύουν οι φωτογραφίες.
Πιστεύω είσαι σχετικός, έχεις χελώνες; Υπάρχει Daylight basking spot αλλα έχει πιο στενη δέσμη φωτός για συγκεκριμενο χώρο που θα φωτίζει. Βούλα λυπάμαι για το χελωνάκι, μήπως να έδινες πίσω στο petshop το άλλο και να πάρεις ένα ενυδρείο ιδανικού μεγέθους για 2 χρυσόψαρα; Καταλαβαίνω την αγάπη που μπορεί να έχουμε για ζωάκια,ψάρια, ερπετά, κλπ, αλλλα καλό θα ήταν πριν πάρουμε οτιδήποτε να μάθουμε τις ανάγκες του και αν μπορούμε και οικονομικά να τις προσφέρουμε.
|
|||
|
|||
![]()
μπορω να παρω μια λαμπα που να εκπεμπει και τις ακτινοβολιες αλλα και θερμοτητα; ειχα σκοπο να βαλω uvb λαμπα στο καπακι και να παρω μια σε στιλ λαμπα γραφειου για να βαλω την θερμοτητα αλλα τελικα δεν βρησκω καταληλη λαμπα για το καπακι (ολες ξεκινάν απο 38cm ενω το καπακι μου εχει υποδοχη για 35cm λαμπα) οποτε αν γινετε να παρω ενα φωτιστικο γραφειου και με αυτο να εχω και ακτινιβολια και θερμοτητα... γινεται; επεισης ποσσες ωρες πρεπει να την εχω αναμμενη;
|
|
||||
|
||||
![]()
Η φωτοπερίοδος ειναι γύρω στις 7-8 ώρες υπάρχουν καπέλλα με μανταλάκι για τις λάμπες.
Αυτο που προσπαθούμε να κάνουμε ειναι να τους δώσουμνε τεχνητά τον ήλιο που τους στερούμε αφου ζούν σε εσωτερικό χώρο. Διάβασες τίποτα για τις ανάγκες τους; Τι ηλικία έχεις;
|
|||
|
|||
![]()
διαβαζω συνεχεια και προσπαθω να αφομιωσω αυτα που διαβαζω πολλες φορες μπερδευομαι ομως.... ειμαι 32 την πηρα για τα παιδια μου που ειναι μικρα ακομα βεβαια για να ασχοληθουν οποτε την ανελαβα εγω μεχρι να μεγαλωσουν... απλα ρωτησα αν μπορω να παρω - υπαρχει λαμπα 3 σε ενα και uva και uvb και θερμοτητα μαζι και αν υπαρχουν ειναι σωστο να τις χρησιμοποιησω; τετοια καπελα που μπορω να βρω; στα πετ σοπ ή και σε μαγαζια με ηλεκτρικα; και πως θα ξερω αν ταίριαζει η λαμπα; ένταξη μαλλον σας εχω πρήξει αλλα ειμαι εντελως ασχετη...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι τη πάτησα κι εγώ, ήθελαν οι μικροί 2 χελωνάκια τα έχω 3μιση χρόνια κι έμαθα αρκετά διαβάζωντας.
Ευτυχώς βοήθησαν και οι ενυδρειακές γνώσεις που εχω απο το 1980. Μεχρι και χειρουργείο έκανα στη μια χελώνα...... https://youtu.be/hk6tODhDi1w
|
|||
|
|||
![]()
βρηκα μια λαμπα που εχει και τα 3 αλλα ειναι 125W δεν ειναι πολλα;
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voula : 23-03-15 στις 18:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια για σωστη διαχυση co2 | alex | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 26-02-10 17:05 |
πως να στησω ενα οσο πιο απλο ενυδρειο γινεται? | treno | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 15-09-06 16:06 |
Τι χρειαζομαι για να στησω ενα ενυδρειο ως αρχαριος? | mikenuke | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 03-07-05 01:12 |