|
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχαχαχα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το φυλλωμα του παντως ειναι σκουρο πρασινο σαν της ανουμπιας περιπου , για αυτο και το πηρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
για κερατοφυλο δε μου κανει.πιο πολυ για λιμνοφιλα και πιο πολυ ακομα για καμπομπα.αλλα περιμενε να σου πουν οι φυτεμενοι
![]() με τον "ανηθο" γελαω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
cabomba ειναι..οχι σεληνο πες του χαχχαχαχχ
|
|
||||
|
||||
![]()
Cabomba caroliniana μου κανει και εμενα. Και οντως μοιαζει με ανιθο!
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ναι καλα οι υπαλληλοι του πετ οτιναναι , να εχω ενα κοκκινο μου ελεγε και ενα κιτρινο.
Το θεμα ειναι οτι εχω μονο 8w σε 60 λιτρα και φοβαμαι το cabomba δεν θα την παλεψει. Πως γινεται ομως ενα απαιτητικο σε φως φυτο , να εχει τοσο σκουρο φυλλωμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα μου πηγαινε τρεχοντας οταν την ειχα με 48w σε 60αρι ενυδρειο.
Τη φυτευεις κανονικα και βλεπεις αν θα πιασει. Τιποτα δεν αποκλειεται (αν ειναι οντως cabomba φυσικα). Ο φωτισμος σου ειναι καταλληλος για πολυ ευκολα φυτα, ομως. Καμια moss, cryprocoryne, java fern, anubia θα τα πηγαιναν μια χαρα.
|
|||
|
|||
![]()
cabomba ειναι... συμφωνω με τον nazgul...
|
|
|||
|
|||
![]()
Κερατοφυλλο ηθελα και για αυτο το πηρα. Δεν ηξερε και ο υπαλληλος και ειπα το παιρνω και οτι γινει.
Εχω σκοπο να βαλω αλλη μια 8w διπλα στην αλλη με χρωμα. Ισως οταν το κανω να αλλαξω και την λευκη σε περισσοτερα βατ. |
|
||||
|
||||
![]()
Για κερατοφυλλο βαλε μια αγγελια, ολο και καποιος θα εχει. Δεν ειναι φυτο που χρειαζεται να αγορασεις. Αν ειχα θα σου εδινα, αλλα δεν εχω
Σε ποιο pet shop πηγες? ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειναι?? ειναι πολυ ζωηρα!!! | joys | Αναγνωρίσεις ειδών | 10 | 19-01-14 13:22 |
τι ειναι? | prospathw | Φωτογραφίες μελών | 23 | 26-07-10 14:34 |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
Ειναι αληθεια η ειναι αλλη μια παραπλανιση? | fotis_k | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-12-08 08:26 |
Ειναι reef safe η δεν ειναι? | reefland | Reefsafe | 13 | 28-09-04 15:44 |