|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
επειδή δεν αιωρείται καμιά εννοεις την δεξιά με την ανουμπια υποθέτω ,αυτό έχει κάποιο λειτουργικό αποτέλεσμα για τα ψάρια που μπορείς να μου το πεις ;;;ρωταω για να αρχίσω να μην κάνω παπαγαλιες αλλά να μπω στο νόημα!
------------------------- Αυτό για το fan γιατί στο εγραψα το πρωί αλλά αλλάξαμε το θέμα κ θα ηθελα να σου απαντήσω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔημήτρηςΤ : 19-03-15 στις 21:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
σκευτομουν κατι τετοιο...
http://www.greekdiscus.com/test2000/...1%E3%EF%F2-%CA http://www.greekdiscus.com/test2000/...1%E1-by-yiapas |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι πραγματικά όμορφα ,πολύ όμορφα η θεωρία ότι πρέπει να είναι κάθετες δεν ισχυει;;
------------------------- Καλημέρα , απίστευτος που ασχολείσαι τόσο μαζί μου κ σ ευχαριστώ. Λοιπόν το ενυδρείο ήταν σ αδράνεια 14 χρόνια ο Δημήτρης πριν το επαναλειτουργησει τογέμισε με νερό για τυχόν διαρροές 15 μερες.το πράσινο υλικό είναι αυτό που έγραψες το φάρμακο είναι αυτό που έγραψες το siporax το ιδιο.για το ph απογοήτευτηκα πολύ γιατί η μέτρηση έγινε από ένα παιδί με δικό του τεστ θεωρώντας ότι αφού θα βάζω μόνο από την βρύση δεν χρειάζεται να το αγόρασω.το τεστ ήταν υγρό η μέτρηση ήταν αυτή που έγραψα το δείγμα ήταν από το ενυδρείο κ εσυ για να το επισημαίνεις σημαίνει σίγουρα ότι έχω μεγάλη διαφορά. ------------------------- ο delta 66 έγραψε για Gill flukes η ερωτηση είναι πως το καταλαβαινω εγώ αυτό. Η ερώτηση για την θερμοκρασία δεν είχε να κάνει με την υψηλή που σημαίνει έχει σαν συνέπεια τον υψηλό μεταβολισμό αλλά τις διαφορές δλδ ενώ έχω πχ 29 αλλάζω νερο κ πάει 26.5 αυτό τι κακό κάνει κ το βλέπω να το επισημενεται συναιχεια .ο άνθρακας ειναι της fluvial με 3 δυχτακια μέσα . ------------------------- https://youtu.be/p8Cq7_eWWD0 για να δεις κ το ενυδρείο .Μόνο που το φως το στεψαμε προς το νερό για να φαίνεται καλύτερα κανονικά είναι προς τον τοίχο κ είναι μικρότερης έντασης .Τώρα για τα άλλα είδη ναι θα φύγουν το καταλαβαινω κάθε μέρα κ περισσότερο ότι πρέπει να γίνει επειδή είμαι σίγουρη ότι θα προσέξεις ιδιαίτερα τα μωρά μου θέλω την γνώμη σου αντικειμενικα .σ διαβάζω καιρό κ φαινεται ότι τα αγαπάς αυτά τα ζωντανά .κ παλι ευχαριστώ για τον χρόνο σου! !!!!! ------------------------- κάτι τελευταίο, για τα άλλα που γράφω πχ καραντίνα κ δεν ειπες τίποτα να εικασω ότι είμαι σωστη ------------------------- Όχι αυτό είναι το τελευταίο. Νίκο σ λενε;;; ------------------------- Αυτό για τον fan !!!!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔημήτρηςΤ : 19-03-15 στις 21:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αντικιμενικά:αν κανεις μερικες αλλαγες στο σετ up, βελτιωσεις τις συνθηκες νερου και αφου θεραπευτει και αναρωσει το αρωστο ψαρι θα εισαι μια χαρα |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ βασικά να κόψω να μπαίνουν τα χεράκια μέσα θελω
|
|
||||
|
||||
![]()
Stella, αν ανοιγεις συνεχως νεα θεματα σχετικα με το ιδιο θεμα, να ξερεις οτι δεν θα μπορει να σε παρακολουθησει καποιος που θελει να βοηθησει, γιατι δεν θα εχει ολες τις πληροφοριες. Μη νομιζεις οτι ολοι ξερουν τι γινεται στο ενυδρειο σου. Αν για παραδειγμα δει καποιος το παρον θεμα, θα του λειπουν ολες οι πληροφοριες που υπαρχουν στα προηγουμενα θεματα σου.
|
|||
|
|||
![]()
ζήτησε ο φαν από το κλεοβουλο να συνδέσει το θέμα σ αμε αποτελεσμα να μην υπάρει πλέον
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα κ από μένα.
Παρακολουθώ το θέμα σου απ την πρώτη μέρα... Λοιπόν άσε τα ζωντανά να ξεστρεσαριστούν σε πρώτη φάση και φτάνει με τα πολλά set up.....μη ξεκινάς οποιαδήποτε θεραπεία με φάρμακο αν δεν είσαι 100% σίγουρη για το τι έχει το ψαράκι.... Λοιπόν για να τα πάρουμε με τη σειρά τα πράγματα.... Αυτή τη στιγμή στο ενυδρείο έχεις μόνο τους δίσκους??????? Δώσε μας και τιμές νερού(τις πιο πρόσφατες) Έχεις δυνατότητα μεταφοράς άρρωστου ψαριού σε καραντίνα(δευτερεύον ενυδρείο) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ανανέωση ενυδρείου και καινούργια ψαροσυνθεση | ανδρεα | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 22-05-14 19:55 |
Νέο στήσιμο του ενυδρείου | vouros | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 08-01-12 14:07 |
Στήσιμο ενυδρείου 2 | xristos2002 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 09-08-10 01:08 |
Στήσιμο Ενυδρείου | Minakki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 03-10-07 10:18 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |