|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
den xreiazete vgaino apo auto to site..tsampa o kopos m oti na nai einai..to provlima einai ta kefalaia i ta ellinika..megalos anthropos emathes na grafeis k vrikes kati na asxolitheis..den peirazei tha vro allou voitheia.
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο καλο!
Ευχαριστουμε για την εποικοδομητικη συμμετοχη σου. Ελπιζω οταν πηγαινεις καπου φιλοξενουμενος, να ακολουθεις τους κανονες του σπιτιου και να μην εισαι τοσο αγενης.
|
|||
|
|||
![]()
imoun teleios afirimenos nomiza mono gia ta kefalaia mou eipe....den edosa vasi...k anti kapoios na m apantisei se auto pou rotisa k na m pei vevaia me kalo tropo oti etsi einai...mou leei apla auto..k ti egine den katalava stin teliki prosvala kapoios me tous latinikous xaraktires?egine kati?oti na nai einai auta
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Ο τροπος γραφης αν δεν εγινε κατανοητος οτι στο φορουμ ειναι τα πεζα ελληνικα, δεν εγινε και τιποτα. Το διορθωνεις. Αυτα απο εμενα, καλη συνεχεια.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτος ηθελε να κανει το μπανιο του ενυδρειο!!με 1.30 υψος παντως θα ταν επιφοβο να ανοιξει με τετοιες πιεσεις!!αστο καλυτερα μην το δοκιμασεις καν!!
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι νομιζω ειναι αρκετα ψυλο αλλα εχω σκοπο να βαλω και κατω κ πανω περαστες λαμες ισως κ στην μεση για κοντρες κ στο κατω μερος τηα το ντυσω με πλακακι μονο η μπροστινη μερια θα εχει πιεση οι αλλες θα ακουμπουν στον τοιχο...αν δεσω καλα την μπροστινη μερια θα εχω προβλημα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πεειμενε να σου απαντησει καποιος που εχει ασχοληθει με μεγαλςς κατακευες.απλα εχε λιγο υπομονη δεν ειναι ολοι μεσα οποτε θελει καποιος μια απαντηση
|
|
|||
|
|||
![]()
ok...κυριος για το δεσιμο δεν εχω προβλημα θα το κανω να μην κουνιεται καν....το θεμα μ ειναι τι χρειαζετε μετα για να ειναι κομπλε τα ψαρακια...θελει αλλαγες το νερο βαζουμε φιλτρα γενικα τι χρειαζετε για να το στησω μεσα σαν εξοπλισμο καλα κ οικονομικα βεβαια
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου, δεν ξέρω αν έχεις υπολογίσει καλά, αλλά όλη αυτή η κατασκευή θα γεμίσει με νερό βάρους πάνω από 1,5 τόνο, και μετά αν συνυπολογίσεις τα υλικά που θα χρησιμοποιήσεις, ίσως να ξεπεράσεις του 2-2,5 τόνους συνολικού βάρους. Κατά αρχή ο χώρος μπορεί να αντέξει τόσο βάρος ; Ο χώρος είναι σε ισόγειο ή σε όροφο ή υπάρχει υπόγειο από κάτω ; Όλα αυτά πρέπει να τα μελετήσεις πρώτα και θα είναι καλύτερα να ζητήσεις τη συμβουλή πολιτικού μηχανικού. Επίσης και το ύψος είναι αρκετά μεγάλο , 1,3 όπως είπες, που και εκεί οι πιέσεις θα είναι αρκετά μεγάλες στα χαμηλά στρώματα, που και πάλι θα χρειαστείς τη βοήθεια πολιτικού μηχανικού για αυτά τα σημεία.
Να σου πω επίσης, πως σε κατασκευές που αφορούν υγρά , δεν αρκεί να βάλουμε κάποιες λάμες ή κάποια σίδερα, εδώ δεν μιλάμε για βάρος, αλλά για πίεση που εξαρτάται από το ύψος και ασκείται ακριβώς η ίδια σε κάθε εκατοστό της κατασκευής. Για να σου δώσω να καταλάβεις , ασκείται πολύ λιγότερη πίεση σε μια αντίστοιχη κατασκευή που θα έχει διαστάσεις 5 μέτρα μήκος Χ 5 μέτρα πλάτος αλλά με ύψος 50 εκατοστά , και ας ζυγίσει το εκατονταπλάσιο βάρος. Το επόμενο είναι η υγρασία , τα πλακάκια δεν θα κάνουν τίποτα, από τη φύση τους και μόνο δεν είναι 100% υγρομωνοτικά, και μάλιστα το αναφέρουν στα χαρακτηριστικά τους, και όχι επειδή τα έχουμε σε βεράντες ή μπάνια σημαίνει πως κρατάνε και το νερό, στα σημεία αυτά το νερό είναι προσωρινό χωρίς τη παραμικρή πίεση, για αυτό κάτω από τα πλακάκια θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις υγρομόνωση. Θέλει πολύ καλή μελέτη η κατασκευή σου
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
neos sto hobby...me paories | manos_samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 06-07-10 09:38 |
neos ston xwro | marios91 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 28-10-07 20:08 |
NEOS MONOMAXOS | petros | Bettas | 15 | 24-05-07 01:03 |