|
|
|||
|
|||
![]()
και ο βραχος τραβαει στην αρχει και η κοραλινη αλλα το θεμα ειναι οτι τωρα εισαι ανεβασμενος πολι και δεν ειναι καλο..
μετρα και μαγνησιο να δουμε αναλογια! αμα μιωσεις τα φοσφορικα και ειναι αυξημενο και το μαγνησιο θα βοηθησει πολι να βγαλεις κοραλινη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το εχω διαβασει κι εγω οτι τραβαει και ο βραχος οποτε με τοσο βραχο που εχω μπορει σε λιγες μερες να πεσει. διαβασα οτι τα ορια ειναι μεχρι 12 ΚΗ οποτε ειμαι οριακα στα πανω... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
όχι δεν κατάλαβες , η θάλασσα έχει 6,5-7,3 για πιο λόγο να το κρατάς τόσο ψηλά , αυτά είναι νούμερα προηγούμενης δεκαετίας , με τα φώτα που είχαν τότε δεν έτρεχε και κάτι ''μάλον'' με τόσο υψηλό kh, πλέον με τον φωτισμό που έχεις αν το kh σου είναι τόσο ψηλά είναι πολύ πιθανόν να ''καούν'' οι κορυφές των sps , η κατανάλωση απότην ανάπτη της κοραλίνης θα τραβήξει σίγουρα αλλά όχι τρελλά πράγματα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΟΚ. καταλαβα. σε ευχαριστω!! οποτε να ξεκινησω να την κατεβαζω με σοδα..?? και αν ναι πως την ζηταω?? δεν ξερω και αν θα βρω στο νησι....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
καλυτερα αλλαγες με σωστο αλλατι!!!" |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι βρε τρελλιαρη μην ριξεις σοδα , απλα μολις τελειωσει το αλατι η και πριν φροντισε να παρεις ενα αλατι για ριφ . Σοδα ,χλωριουχο ασβεστιο και χλωριουχο μαγνησιο ειναι τα βασικα υλικα για να παιξεις με light balling , τα βρισκεις σε μαγαζια που πουλανε χημικα οπως ο καλογεροπουλος στον πειραια η απο ενυδρειο μαγαζα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ παιδια ευχαριστω!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με fish only, με προοπτικες για reef...!!! | thanasis76 | Fish Only | 10 | 19-10-14 11:02 |
ξεκινημα σε reef | gianniwpopi | Nano Reef | 90 | 30-03-14 08:43 |
Ξεκινημα Boyu TL-550 128 lt Reef | konchrist | Reef | 14 | 01-05-09 08:39 |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |