|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() και οι δυο τους τοχουν παντως. ο γιαννης εχει κανει ενυδρειακο επιπλο πολυ σπεσιαλ.το ειδα απο κοντα κ επαθα πλακα.για τα ενυδρεια του δεν συζητω.αφου ζηλεψα εγω το αφρικανικο να φανταστεις ![]() για τον τακη τι να πω?ειναι πολυ παραπερα ο ανθρωπος. οποιος παει σπιτι του κ τα δει απο κοντα θα καταλαβει ![]() μπραβο και στους δυο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ο πλεξιΤακης και ο κοντραΓιαννης λοιπον
![]() ![]() ![]() χαιρω πολυ παιδια.ειμαι ο τεμπελοΚωστας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ευχαριστώ παιδιά Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα! Δεν παιζεστε!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο και στα δυό μαστόρια μας!
![]() ![]() Το κάνω υπόμνημα (και θα καθαριστεί αργότερα απ' τις φιλοφρονήσεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ρε συ, δεν το κανετε επάγγελμα, να τελειώνουμε???? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βρηκα και πηρα ενα χερουλι και το εγκατεστησα στο κουτι απο πανω. ολοκληρωθηκε τωρα το κουτι. βολευει παρα πολυ ετσι, ειναι και στιβαρο και πιανεται πολυ ευκολα
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stanisalus18 : 06-11-19 στις 21:25 Αιτία: Επαναφορα φωτογραφιων |
|
||||
|
||||
![]()
ποιοτικός μάστορας
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα σοκολατάκια να δεις ποιοτικά που ήταν.Παντως απο μακριά μια χαρά φαίνεται.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY αυτοματη αναπληρωση by stanisalus18 | stanisalus18 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 146 | 25-03-19 23:56 |
DIY ξυλινη βαση ενυδρειου by stanisalus18 | stanisalus18 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 54 | 02-01-15 02:47 |
DIY με κουτί από ταμπλέτες? | candus | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 23-01-08 17:37 |