|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω λεω να περιμενεις μερικες μερες και αν δεις οτι το ενα κυνηγαει το αλλο...δεν ειναι το ιδιο φυλο.Οχι παρα πολλες μερες γιατι νομιζω οτι αλλαζουν φυλλο.Αν ειναι και τα 2 θυληκα παρε μονο ενα αρσενικο
ποιο ειναι το κοκκινο φυτο; |
|
|||
|
|||
![]()
Hobbit πάνω σε αυτό που λες θέλω να σου πω ότι τα έχω παρατηρήσει αρκετές ώρες και ωσ επί το πλείστον το ένα δε δίνει σημασία στο άλλο και κάποιες φορέσ όλες όμως τισ φορεσ που γίνεται αυτό π.χ στο ταίσμ ατο πορτοκαλί επιτίθεται στο κίτρινο
|
|
||||
|
||||
![]()
Τοτε σιγουρα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το φυτό το κόκκινο το πήρα από το ικεα και δεν μπόρεσα να καταλάβω τι είναι αλλά μέχρι στιγμής τα πάει καλά ο χρόνος θα δείξει .Έχω διαβάσει και έχω δει πολλά για το φύλο αλλά αυτό που με μπερδεύει στο συγκεκριμένο ψάρι το πορτοκαλί είναι ο συνδυασμός του μαύρου με το ελάχιστο λευκό στα κάτω πτερύγια .Τα δυο κάτω είναι λευκά και με την αντίθεση που κάνουν με το μεσαίο το μαύρο κάτω πτερύγιο ίσα που φαίνονται.
|
|
||||
|
||||
![]()
εισαι σιγουρος οτι ειναι sailfin molly κι οχι απλα μολυ?
δεν μπορω να καταλαβω απο την φωτο ... παντως τα αρσενικα sailfin ξεχωριζουν απο το μεγαλο τους ραχιαιο πτερυγιο. αν ειναι οντως sailfin , ειναι θυληκα... φυλλο δεν αλλαζουν τα ψαρια σε τετοια ηλικια.. ![]() ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο? Τα sailfin δεν ειναι σαν τα υπολλοιπα ζωοτοκα.. Γινονται πολυ μεγαλα , αγγιζουν τα 15cm και χρειαζονται μεγαλο ενυδρειο ανω του 1 μετρου (1.20cm αναφερει το seriously). ξανασκεψου το. |
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρείο που έχω είναι 1 μετρό και σε λίτρα 120 και πιστεύω ότι είναι σαιλφιν μολυ σίγουρα γιατι είδα και τα απλά μόλυ και είναι αρκετά διαφορετικά και αν θα βάλω και κάτι άλλο στο ενυδρείο θα είναι 1 χαρέμι γκάπυ
|
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν μπορεις να τα φιλλοξενισεις μπορω να σου χαρισν platy
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=85309 |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ hobbit για την πρόταση σου αλλά μου αρέσουν πολύ τα sailfin molly και για αυτό ξεκίνησα το ενυδρείο με αυτά. Πάντωςσ αν χαρίζεις platy το σκέφτομαι για ένα χαρέμι
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εμεις οταν ξεκιναγαμε και εμεις για molly λεγαμε αλλα δεν μας το επετρεπαν τα λιτρα.
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aναγνωριση φυλου και αναγνωριση κιχλιδας.. | Bill-Samos | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 30-09-13 18:51 |
αναγνωριση φυλου??? | tanalias | Malawi | 1 | 13-02-11 21:29 |
Αναγνωριση φυλου | tanalias | Malawi | 7 | 11-05-08 20:30 |
Αναγνωριση φυλου ραμιρεζι | nikolas87 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 11-05-07 23:37 |
Αναγνωριση φυλου | s-vitzi | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 20-02-07 10:48 |