|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφα πράγματα. Μπράβο. Απλά τέλειο
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ Ιγνατιε χαίρομαι που σου άρεσε!
------------------------- Σημερα ειχα ρεπο απο την δουλεια αλλα καλυτερα να πηγαινα στην δουλεια λιγοτερο θα κουραζομουν. Εχουμε και λεμε σημερα ξηλωσα ολη την βαση για την ειχα βαψει με απλο χρωμα και αρχησε να σκουριαζει,την εβαψα με plasti dip προσθεσα ενα ακομα σαμπ 50 λιτρα μονο για την χαετο και εκανα βαση για 2 καλτσες στο παλιο σαμπ,εβαλα τον πινακα με τα ρελε και μου εμεινε να παρω ασφαλιοδιακοπτες για να μπορω να κλεινω τα πολυμπριζα απο τον πινακα. Βεβαια το καλο ειναι οτι η γυναικα εχει ελαφριες παντοφλες και δεν πονεσα πολυ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γαβριλος : 12-03-15 στις 18:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ωρε Γαβριλο δουλειες!!
![]() επρεπε να κανεις ενα τηλ. να ερθω να βοηθησω ... μια χαρα το βλεπω εγινε, σαν καινουργιο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εισαι ωραιος!!!
μεγαλωνουν τα λιτρα! μαλλον θελεις να εχεις πιο ευκολα σταθερες παραμετρους για οταν βαλεις sps ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη δεν το σκέφτηκα ρε συ κρίμα θα πίναμε και έναν καφέ! Την άλλη φορά όμως δεν θα την γλυτώσεις!
![]() Σάκη όπως τα λες είναι φίλος σιγά σιγά θα αρχίσω να βαζω και sps να πάρει λίγο μορφή το ενυδρείο. |
|
||||
|
||||
![]()
Ασε σαν και εμενα εισαι δεν εχεις ησυχια χαχαχα , ωραια πραγματα ομως , βαλλε κανα κυκλοφοριτη στην αλγη θα παει πιο γρηγορα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Ειμαι ανησυχη ψυχη και εγω!
![]() Εχω μια koralia nano 1600 λες να την βαλω η θα ειναι υπερβολη? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
lumens / liter | mikrosaquaristas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-02-11 23:41 |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |
watt/liter | Γιώργος06 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 30-11-07 00:27 |