|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Α, ωραια θα κανω μετρησεις
|
|
||||
|
||||
![]()
Χθες μπολιασαμε το φιλτρο.
Οι μετρησεις ειναι: Ph 8 Gh 18 Kh 6 Co2 3 Nh4 5(αμωνιο) Nh3 0,25(αμωνια μαζι με το ph) No2 0,5 No3 10 |
|
||||
|
||||
![]()
Ποια τεστ εχεις παρει ?
|
||||
|
||||
![]()
Συνεχιζε να το ταιζεις με ρυπους μεχρι να μηδενισουν ΝΗ3/4, ΝΟ2
|
||||
|
||||
![]()
Εχω το aqua test box της sera
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν ΝΗ3/ΝΗ4 > 0 τότε πρέπει να το μηδενίσουμε, ετσι απλά ![]() Φυσικά και το ΝΟ2
|
||||
|
||||
![]()
Εγω το εγραψα για περισσοτερη λεπτομερια, τωρα αν δεν χρειαζετε...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στις 5 μερες λειτουργειας του ενυδρειου ολα πανε μια χαρα!Στο καπακι διμιουργειτε βροχη,στον βυθο τα φυτα μεγαλωνουν...Το μονο προβλημα που εχω ειναι με τις cryptocorynes και τα hydrophila,τα φυλα τους εγιναν διαφανα και σαπιζουν.Τι να κανω;
Λιπασμα:40mlsera florena καθε Δευτερα και 20ml ferro καθε Πεμπτη. UV:1:00-4:00μμ |
|
||||
|
||||
![]()
Τα κλαδευεις και περιμενεις να βγουν καινουρια
|
||||
|
||||
![]()
Νεες μετρησεις...
Nh4-4 No2-1 Νο3-50 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΥΤΕΜΕΝΟ 180lt | DIMITRAMAS | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 24-03-14 19:57 |
Κοινωνικό Ν. Αμερικής 180lt | nkmyrtos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 31 | 07-01-13 15:38 |
Βοήθεια για το στήσιμο Juvel 180lt | Butterfly | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 25-02-12 19:37 |
τι προτεινετε για 180lt ? | vaspiou | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 2 | 28-09-11 16:44 |