|
|
|||
|
|||
![]()
Πιο πανω εχω βαλει ενα βιντεκι Κωστα μπορεις να δεις εκει ολα τα καναλια και το φωτιστικο στο φουλ!Παναγιωτη το κοντυνα γιατι ο αρχικος σχεδιασμος ηταν να μπουνε τα τροφοδοτικα μεσα μετα ομως αποφασισα να τα βγαλω εξω και ετσι δεν υπηρχε λογος να ειναι το χοντρο.
![]() ![]() ![]() ![]() Κωστα ελπιζω να σε καλυψα φιλε. ![]() Σακη σε ευχαριστω φιλε παθενοντας μαθενεις! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ καλη κατασκευη. εχεις βαλεις και αισθητηρες θερμοκρασιας?
------------------------- περιμεμενω να δω μερικες φωτο απο τα κοραλια σου με το νεο φωτιστικο! πιστευω να ειναι τουμπανο! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 10-03-15 στις 17:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι Σακη εχω βαλει αισθητηρα στην ψυκτρα για να βλεπω θερμοκρασια! απο κοραλλια τι να βγαλω φωτογραφιες ειναι πολυ λιγα και ολα τα εχω ξανα βαλει!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερο το φινιρισμα , αμα εισαι μαστορας
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
βαλε καμια φωτογραφια να δουμε πος τα πας!
|
|
|||
|
|||
![]()
Χαιρομαι που σου αρεσε Κωστα η γνωμη σου μετραει πολυ για μενα!
![]() Σακη μολις αρχησω να στοκαρω φιλε θα ανεβασω και καμια φωτογραφια! |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφα πράγματα. Μπράβο. Απλά τέλειο
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ Ιγνατιε χαίρομαι που σου άρεσε!
------------------------- Σημερα ειχα ρεπο απο την δουλεια αλλα καλυτερα να πηγαινα στην δουλεια λιγοτερο θα κουραζομουν. Εχουμε και λεμε σημερα ξηλωσα ολη την βαση για την ειχα βαψει με απλο χρωμα και αρχησε να σκουριαζει,την εβαψα με plasti dip προσθεσα ενα ακομα σαμπ 50 λιτρα μονο για την χαετο και εκανα βαση για 2 καλτσες στο παλιο σαμπ,εβαλα τον πινακα με τα ρελε και μου εμεινε να παρω ασφαλιοδιακοπτες για να μπορω να κλεινω τα πολυμπριζα απο τον πινακα. Βεβαια το καλο ειναι οτι η γυναικα εχει ελαφριες παντοφλες και δεν πονεσα πολυ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γαβριλος : 12-03-15 στις 18:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να ρωτήσω κάτι Γαβρίλο? Στην έξοδο της υπερχείλισης έχεις βάλει κάνα Τ ώστε να υπάρχει μια μικρή προέκταση που να βρίσκεται πάνω από το επίπεδο του νερού σου και απο εκεί να διαχέεται ο αέρας που μαζεύεται μέσα στους σωλήνες? Και αν σου κάνει θόρυβο βάζεις μια τάπα με μια μικρή τρύπα 2-3 mm
πχ http://www.fishfurfeather.com/images...durso_mod1.jpg
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια εγω εχω βαλει μια απλη γωνια χωρις τιποτα να κανω τρυπα στο πανω μερος και να βαλω με σιλικονη ενα σωλινακι αεραντλιας η να βαλω τ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
lumens / liter | mikrosaquaristas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-02-11 23:41 |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |
watt/liter | Γιώργος06 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 30-11-07 00:27 |