|
|
|||
|
|||
![]()
Για να μην γενικολογούμε:
α. το cayman δεν δέχεται επιπλέον λάμπες. Εαν κάποιος το καταφέρει θα έχει κάνει νέο καπάκι. β. όχι, ο χρονοδιακόπτης δεν κάνει θόρυβο. |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον τελικα το αποφασισα και πηρα εχθες το βραδυ το Rio 180 μου αρεσει πολυ του εβαλα τη φυσικη αμμο μεσα αντιχλωριο και το αφησα να δουλεψει.Ευχαριστω παρα πολυ παιδια για της πολυτιμες πληροφοριες και την αμεσοτητα των απαντησεων.Οτι εχετε να προτηνετε το λετε καθως ειμαι νεος στο χομπι.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΧΟΜΠΙ
![]() ![]() Αν θέλεις να μην τα βρεις σκούρα στην πορεία, διάβασε καλά και μετά πράξε ! Κάθε κίνηση. Υπάρχουν πολλά εδώ, για να ξεκινήσεις καλά και να σε ευχαριστήσει το "ενυδρείο"
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σωστη αγορα!Καλοριζικο!!! Ενημερωσε μας και για τη συνεχεια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Χαιρετω παιδια και με αφορμη στο να σας ενημερωσω θα πω και τη συνεχεια. Χτες εβαλα 2 σκατοφαγους που μου αρεσει πολυ το παιχνιδι τους και εχει ξεκινησει ο κυκλος.Μια απορια που εχω ειναι οτι εχω πολυ σκληρο νερο και εχω βαλει νεκρο κοραλι μεσα γιατι μου ειπε ενας ειδικος σε αυτα οτι κανει καλο στο να σταθεροπιει τις τιμες σκληροτιτας ,πεχα κτλ.Τι λετε εσεις μιας και ξερω οτι σαν κοραλιπου ειναι περιεχει ασβεστιο κ.α. που ανεβαζουν το ειδη ανεβασμενο σκληρο νερο. το νερο μου αυτη τη στιγμη ειναι gh >21 και Kh περιπου 12 -15
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Juwel Vision 180 | DJK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 08-08-05 15:26 |
Ερωτήσεις σχετικά με το Juwel Rio 400 | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 28-12-04 17:57 |
Νέος!!! Ενυδρείο Juwel Vision 180 - Σχόλια? Τιμές :-( | pdrake | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 11-10-03 21:55 |