|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ηταν πολυ ωραια που σε γνωρισαμε, και οπως ειπαμε θα εισαι και στην συναντηση της Θεσσαλονικης την Κυριακη.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει ποτέ περίπτωση να κανονίσουμε άπαντες ενυδρειόφιλοι ανά την Ελλάδα μάζωξη? Ουτοπικό τελείως? Ωραία θα ήταν, τώρα μοιάζει λες και είμαστε από διαφορετικά "στρατόπεδα", οι βόρειοι κι οι νότιοι ένα πράγμα! Μια φορά το χρόνο να λέγαμε συνάντηση Αθήνα, του χρόνου Θεσσαλονίκη, κοκ.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Κάτι τέτοιο λέω κι εγώ και για να μην παρεξηγηθούν κι οι πιο νότιοι, Πάτρα κλπ. Δε νομίζω ότι είναι φοβερά δύσκολο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγώ λέω πως αν υπάρχει θέληση όλα γίνονται. μια ιδέα είναι όλα, όρεξη και διάθεση. θα μπορούσαμε να οργανώσουμε και κάποια εκδρομή σε κάποιο μέρος της Ελλάδας όπου θα υπάρχει και ενδιαφέρον για ενυδρειόφιλους πχ: ποτάμια , λίμνες κτλ. θα μπορούσαμε να κανονίσουμε μια φορα τον χρόνο Παννελήνια συνάντηση, και να το οργανώνουμε σαν εκδρομούλα.!
|
|
|||
|
|||
![]()
Να ξεκιναγαμε απο τα ειμαστε παροντες στις γενικες Συνελευσεις του Συλλογου? (σορυ, δεν κρατηθηκα...)
|
|
|||
|
|||
![]()
Μα γινεται ολοκληρη συζητηση στο forum του συλλογου μετα απο απαιτηση των μελων που δεν κατοικουν στην Αθηνα για να μπορουν να ψηφιζουν εξ' αποστασεως επειδη δεν μπορουν να ερχονται στη Γενικη Συνελευση... Υπαρχει καλυτερη αφορμη για πανελληνια συναντηση?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Νομίζω οτι βολεύει άπαντες!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καρδίτσα = καρδια Χμμμμμ Συνελευση πανω στην λιμνη στο σαλε με θεα την λιμνη.... χμμμμμ Δεεεν' κακοοοο.
|
|||
|
|||
![]()
Την παρασκευή το απόγευμα θα ειμαι Θεσσαλονίκη ξανα. Μιχάλη θα σε παρω τηλεφωνο να δουμε πως θα βρεθούμε παλι.
Ελπίζω να ξεθυμάνατε την προηγουμενη φορα και να είμαστε πιο χαλαρα......(πλάκα κανω, χαρηκα πολυ που τα ειπαμε).
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τριχούλες στην anubia | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 22-12-02 04:43 |
Συλλογή και Διατήρηση ειδών σαν κατοικίδια | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 04:00 |
Sex ratio, συμπεριφορα στην αιχμαλωσια, και άλλα | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 03:25 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |