|
|
||||
|
||||
![]()
Ocean Nutrition flakes (all time classic), παίρνω όλες τις "γεύσεις" τα κάνω mix και ταΐζω!
New life spectrum flakes Dr Bassleer (pellets) Επίσης βάζω και λίγο Cyclop-eez σε σκόνη μαζί με τα flakes και γίνεται ένας μικρός πανικός ![]() Κάθε Κυριακή παίζει "μπριζόλα" (δλδ κατεψυγμένο) Αυτά χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά! Καλύπτεις τις βασικές ανάγκες!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θανασση ολες καλες ειναι αρκει να της τρωνε.
εχω δοκιμασει διαφορες κατα διαστηματα και ολα καλα. φυσικα εκει που δινω βαση ειναι οι κατεψυγμενες και οι ζωντανες!!! για τα κοραλια παλι περιορεξεος κολοκυθοπιτα. |
|
||||
|
||||
![]()
να προσθεσω λες κι αλλες η οχι...???
μου αρεσει να εχω ποικιλια. μια μιξη τροφων θεωρω οτι ειναι οτι καλητερο. ------------------------- τις τσιμπολογουν, καποιες φορες τις μπαινοβγαζουν...αλλα γενικα δεν ξερω ποσο φαγανα ειναι και ποσο φαγητο μπορει να πρεπει να τρωνε...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 09-03-15 στις 20:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ δίνω Ocean Nutrition Marine Pellet Formula 1 ή 2 & Seachem Marine Flakes
Μία φορά την εβδομάδα, κατεψυγμένη τροφής (έχω 3 διαφορετικές κατεψυγμένες) Τις ανεμώνες μια φορά την εβδομάδα, γαρίδα καταψυγμένη Και στα κοράλια (ολα ειναι ευκολα) ρίχνω 1 δόση από Oceanlife powder coral food ( δύο φορές την εβδομάδα ή κάποιες φορές και πιο αραιά) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Κάπου είδα ότι πήρες καρδινάλιους, αν ναι πρόσεξε τους λίγο γιατί είναι δύσκολοι στο φαγητό τους, αν δεν τρώνε δοκίμασε τους κατεψυγμένο πχ artemia, bloodworms ή ζωντανή τροφή!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Όταν είχα καρδινάλιους τσάκιζαν την αρτέμια
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
σιγουρα δεν ειναι cichla!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα ο καρδινάλιος τσακίζει οτιδήποτε εκτος από φλεικς. Αγαπημένα του η κατεψυγμενη και η πελετ τροφή κοραλιων(μςγαλο δράμα το target feeding).
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιλογη ψαριων για ενυδρειο Reef | Sakisdraminos | Reefsafe | 13 | 21-06-14 11:48 |
reef ενυδρειο απο πολυ το μηδέν | ραφαηλ10 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 19 | 13-08-12 19:27 |
Αρχαριος με σκεψης για Reef ενυδρειο! | kyriakos giorgas | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 47 | 25-05-09 20:59 |
αλλαγη σχεδιων για ενυδρειο reef | deMetrIs | Reef | 65 | 15-06-07 11:10 |