|
Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Η χλωρίδα σαν σημαντικό συστατικό ενός υγειούς υγροβιότοπου. Ενισχύει το έργο της φίλτρανσης και μετατρέπει το χώρο σε μια γωνιά ξεκούρασης του πνεύματος και των οφθαλμών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι εξω απο το νερο, απλως οι ζαρντινιερες θα ειναι "κολητα" στην γλαστρολιμνη (και θα μετακινουνται). τοξικα φυτα ποια ειναι? υπαρχει καποια λιστα?
ειχα στο μυαλο μου κατι τετοιο (χαμαιδορεα) αν ακουμπανε τα φυλλα στο νερο θα εχω καποιο προβλημα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το φυτό που διάλεξες είναι λίγο δύσκολο, είναι εσωτερικού χώρου, αργής ανάπτυξης και δεν αντέχει στο κρύο. Για φυτά εξωτερικού χώρου προτείνω φυτά που αντέχουν το κλίμα της Ελλάδας και ακόμα καλυτερα της περιοχής σου.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Βγες Σεργιανι σε λίμνες δικές μας ή καμια βολτα καμια Κυρριακη (με την φαμίλια) κι αρχήνα ξηλωνε τον περιγυρώ της, φυτα με ριζουλες ότι καλύτερο ευδοκημεί στα ελληνικά μας χώματα...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν έχεις άδικο σ αυτό, αλλα θα πρέπει να ξέρω αν είναι τοξικά. ....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Ναι γι'αυτο το λόγο.Βασικα τα ανθη πεφτουν πιο ευκολα.Για τη μελιγκρα δεν ξερω.Δεν εχω δει ποτε
"Θαρσειν χρη,ταχ'αυριον εσετ'αμεινον" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lifefx : 09-03-15 στις 21:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εχω κάτι λίγα φυτά στη ταράτσα και έμαθα ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημουργια λιμνης!!! | ραφαηλ10 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 43 | 26-05-11 10:25 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΗΣ!! | voulafoufri | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 29 | 23-08-10 21:43 |
φιλτρο λιμνης | gutsi | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 39 | 01-10-07 21:41 |
αναλωσιμα λιμνης | gutsi | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 7 | 11-09-07 01:08 |
Ενυδρείο περιμετρικά μιας κολώνας ! | lambroukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 26-07-07 08:40 |