|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν το ξερουμε ακομα οτι θα ειναι ξυλινο..μπορει να ειναι και γυαλινο..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Ότι χρειαστείς βάλε μια φωνή, εδώ κοντά θα είμαι ![]() Οποτε θες έλα να το δεις από κοντά και να πάρεις ιδέες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τακη με σκλαβωνεις!!θα χαρω πολυ να τα πουμε απο κοντα.
ιδεες υπαρχουν αλλα και αποριες που μονο απο κοντα μπορεις να μου λυσεις. να εισαι σιγουρος οτι θα παρω το θαρος να σε συμβουλευτω γιατι ναι μεν πιανουν τα χερια μου αλλα σε θεματα οπως πχ η αυτοματη αναπληρωση η το σαμπ ειμαι ασχετος.. μεχρι τοτε θα καμαρωνω τις δημιουργιες σου ![]() τωρα σκεφτομαι να ξεκινησω τη βαση που ξερω να την κανω ![]() η αποφαση παρθηκε.μηκος 3μ πλατος 0.50μ ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
3 ; 3 μέτρα ; πισίνα θα φτιάξεις ; ![]() Πωπώ , αυτό είναι ενυδρείο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εφικτο 3 μετρα ξυλινο δασκαλε της πατεντας?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το ξύλινο το θεωρώ πιο εύκολο και πιο ανθεκτικό από το γυάλινο, αρκεί να υγρομονωθεί σωστά, δεν το συζητάμε για βάρος , πολλά κιλά λιγότερο, και τέτοιο μέγεθος με σωστή μελέτη θεωρώ πως θα βγει και πιο οικονομικό το ξύλινο
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο!!φτιαξε μου το ηθικο και θα εχεις τη χαρα να σημετασχεις
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο χωρίς καπάκι (Αναπήδηση χρυσόψαρου) | ΧΑΡΗΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 11-07-14 00:19 |
Ενυδρείο Carrefour, νέο καπάκι | atsoum | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 06-02-12 16:19 |
Ενυδρείο , κοντρες, καπάκι.... | drbig | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 15-01-10 16:30 |
Ενυδρείο απο plexiglass. | Nrgman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 08-09-06 14:46 |
νέο ξύλινο καπάκι για το ενυδρείο | CENTAUR | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 17-01-06 21:06 |