|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ευχαριστωωωωω ------------------------- Αν και δεν εχω καμερα, τραβιξα ενα βιντεακι να δειτε τα ψαρακια μου. δεν ειναι καλα ποιοτικα αλλα μην βαρατε.... ![]() ![]() https://www.youtube.com/watch?v=HGosrPQmT9g
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 07-03-15 στις 21:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή!!! Να σου ζήσουν!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ευχαριστω!!!! ------------------------- Παράθεση:
εχεις δικιο. κι εγω μολις τα ειδα μεσα. εκανα το κλασικο OUPS.... ![]() ![]() απλα ειναι το αναγκαστικο ξεκινημα που πρεπει να γινει ετσι. θα τρεξει οσο χρειαζεται ετσι και μετα ξεκιναει το παρτυ.... ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 07-03-15 στις 21:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
και εγώ έτσι έκανα μόλις εβάλλα τα yellow tang και το νασο
![]() ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ε ναι ρε φιλε ηταν σαν κερματα , τωρα πηραν και βαζουν λιγο ψαχνο , τα θελω χοντρουλικα χεχχε
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
καλως τα δεχτηκες Θαναση!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() δεν τα λένε αυτά. Ξύνεις πληγές! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα και εγω ειπα εβαλλα 5 ! Τανκ. Αλλα τοσο μικρα που ηταν τα ψαχνω αληθεια
|
||||
|
||||
![]()
σημερα εκανα μετρησεις με οσα τεστακια εχω και σας τα βαζω να μου πειτε κι εσεις...
εμενα κατι δεν μου αρεσει... ![]() PH 8 NH4 0 NO2 0 NO3 20 PO4 1 CA 480 KH 13.1 ALK 4.68 θερμ. 25
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ειναι τόσο μεγάλο το ενυδρείο, που τα συγκεκριμένα "χαθηκαν" εκει μέσα!! Ξεκίνα να κοιτάς για μεγαλύτερα ψάρια!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με fish only, με προοπτικες για reef...!!! | thanasis76 | Fish Only | 10 | 19-10-14 11:02 |
ξεκινημα σε reef | gianniwpopi | Nano Reef | 90 | 30-03-14 08:43 |
Ξεκινημα Boyu TL-550 128 lt Reef | konchrist | Reef | 14 | 01-05-09 08:39 |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |