|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Furcatus ειναι.Εγω τα εχω με red cherry χωρις κανενα θεμα.Δεν δινουν καμια σημασια στις γαριδες.Τωρα αν τσιμπανε γονο δεν το ξερω(λογικα κατι θα τρωνε)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Σας ευχαριστω και τους 2. @fotis k Σε νερο βρυσης τα εχεις ή το επεξεργαζεσε? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε νερο βρυσης αλλα οτι εξατμιζεται το αναπληρωνω με α/ο.
|
||||
|
||||
![]()
Μπηκαν οι πρωτοι κατοικοι,5 pseudomugil furcatus(2αρσ+3 θηλ) και μεσα στη βδομαδα θα προστεθουν αλλα 2 θηλυκα).
Πολυ ομορφα ψαρια,υπρεκινητικα θα ελεγα και τους αρεσει πολυ το παιχνιδι με την ροη του φιλτρου. Εχετε να μου προτεινετε καποια συγκεκριμενη τροφη(flakes για να διαλυονται ευκολα) για αυτα τα ψαρακια? Τα φυτα παραμενουν σε αρκετα καλη κατασταση,μονο η moss εχει λιγη κλαδοφορα πανω μιας και την χτυπαει πολυ το φως και προσπαθω να την περιορισω. Ενα μικρο βιντεο απο τα ψαρακια: https://www.youtube.com/watch?v=JxYWt13yP4E |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο! να το χαίρεσαι.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Εχεις παροχή Co2 μεσα?
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω!
![]() Ουτε co2,ουτε λιπασματα μεχρι στιγμης,εχει μονο ευκολα φυτα εκτος απο ενα! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
malawi 700 λιτρα + 150 λιτρα sump | kouman | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 99 | 10-03-15 09:51 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ Malawi 500 ΛΙΤΡΑ + SUB 180 ΛΙΤΡΑ | gianel | Malawi | 11 | 09-04-12 09:05 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |