|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο είναι του καρφουρ, έχω παραγγείλει 2 λάμπες 30 watt η κάθε μία, μια λευκή και μια κίτρινη. Μόλις έρθουν οι λάμπες θα αρχίσω να ψάχνω κσι γισ φυτά τύπου valisineria και τέτοια διάφορα σχετικά (εύκολα)φυτά. τώρα για ψαράκια δεν ξέρω ακόμα το μόνο σίγουρο είναι πως θα πάω αναγκαστικά σε ζωοτοκα γιατί το ph εδώ είναι περίπου στο 8 κσι δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να επεξεργαστώ το νερό .
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα εχω το ιδιο ενυδρειο ακριβως με γκαπι το καπακι το εχεις βγαλει? και εγω εβαλα με πατεντα 2χ39 μια grolux και μια daylight
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα οχι το έχω κανονικά το καπάκι πάνω στο οποίο με πατέντα έχω καταφέρει να προσθέσω ακόμα μια 30 άρα
|
|
||||
|
||||
![]()
και 2 φωτογραφίες κάπως καλύτερες. Θα χρειαστώ την βοήθεια σας στην επιλογή των φυτώ άλλα κσι των σημείων που θα τοποθετηθούν
|
|
|||
|
|||
![]()
όμορφο!!! καλή αρχή! η ρίζες σου πολύ καλές!
ποια ζωοτόκα θα βάλεις? για τα φυτά είδες καθόλου ποια σου αρέσουν? έχεις 2 λάμπες 30w μια χαρά είναι το φως, δεν έχει πολύ βάθος το ενυδρείο, αν θελήσεις μπορείς να βάλεις και λίγο δύσκολα η και κόκκινα φυτά. από CO2...? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
ωραία..
μπορείς να βάλεις όλα τα είδη anubias, vallisneria, higrophila, echinodorus, cryptocoryne, bacopa... επίσης ceratophyllum, egeria densa, heteranthera zosterifolia,cardamine lyrata, ludwigia repens... όλα αυτά που έγραψα τα είχα και εγώ χωρίς CO2 και τα πήγαν καλά.. με CO2 όμως θα ήταν σαφώς καλύτερα.. ρίξε και μια ματιά στον κατάλογο της Tropica.com.. υπάρχει και εδω στο φορουμ ο κατάλογος αυτός αν έχεις όρεξη μπορείς να κάνεις DIY CO2 στα λίτρα σου θα είναι μια χαρά.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ζωοτοκα | nikolas79 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 26-08-14 19:05 |
200 λιτρα με ζωοτοκα | asteris_veria | Ζωοτόκα | 2 | 07-03-14 15:25 |
ριο 180 με ζωοτοκα | billyss | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 13-07-12 23:30 |
ζωοτοκα | ΚΚΩΣΤΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 30-03-09 19:55 |
Ζωοτοκα και kuhli! | andreasp | Ζωοτόκα | 10 | 04-05-06 20:13 |