|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον ειμαι παρα πολυ μπερδεμενος μιλησα με το ν ξαδερφο μου μου εδειξε και τα προσπεκτους φαινεται καλο και το Cayman 110 και το παιρνω κοντα στα 290.Μπορει καποιος να με ξεμπερδεψει λιγο τεκμηριωμενα γιατι αμα ειναι και τα δυο καλα το 110 ειναι αρκετα μεγαλυτερο.Οσο για το φιλτρο μπαινει και εξωτερικο σε καλη τιμη μεγαλο και για τις λαμπες αν χρειαστει περισσοτερο φως βαζω περισσοτερα watts τωρα η αντλια εχει μια μικρη διαφορα,δε ξερω αν κανω καπου λαθος.Απλα εχω κολλησει γιατι ελεγα αυριο να παω να το παρω μετα τη δουλεια και τωρα παλη ειμαι μπερδεμενος.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η γενικοτητες το γερμανικο ειναι καλυτερο απο το ιταλικο δεν πολυβοηθανε..
Και αν ο ιταλος εχει αγορασει γερμανικα μηχανηματα? ![]() Σοβαρα τωρα, το φιλτρο του Rio ειναι μια ακαλαισθητη τετραγωνη κουτα που δυσκολα κρυβεται σε αντιθεση με το ferplast. Για να μην πω ποσο χαλια στηριζονται τα σφουγγαρια. Και δεν νομιζω οτι ειναι μεγαλυτερο το φιλτρο απο το cayman. Στο cayman, o χρονοδιακοπτης ειναι μηχανικός οποτε μπορεί καποια στιγμη να κανει και θορυβο, αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο τραγικό. Τα καπακια του rio ειναι σαν να το σκεφτηκαν μετά, και να μην σχολιασω την κεντρικη πλαστική κόντρα που μπορει ανετα να σπασει κατα λαθος. Στο cayman παλι αμα θες κιαλλο φως δεν. Η λυση να βαλεις μεγαλυτερους λαμπητρες απλα δεν γινεται. To cayman ειναι μια πιο ισσοροπημενη λυση Αν το θες για full planted τοτε Rio, αλλιως Cayman. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γούστα είναι αυτά θα μου πεις..... Παράθεση:
Έχω την εντύπωση ότι χωράει μια Τ5 στην μέση, τι λέτε ; Αν από την άλλη θέλει με τον χρόνο να ασχοληθεί με τα φυτά μπορεί στον χώρο αυτό να βάλει 3χΤ5 Ως αρνητικό του Cayman θεωρώ το σύστημα "compact" με τον χρονοδιακόπτη και τα λοιπα.
Takashi Amano Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Juan : 20-06-06 στις 13:49 |
|
|||
|
|||
![]()
Για να μην γενικολογούμε:
α. το cayman δεν δέχεται επιπλέον λάμπες. Εαν κάποιος το καταφέρει θα έχει κάνει νέο καπάκι. β. όχι, ο χρονοδιακόπτης δεν κάνει θόρυβο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Juwel Vision 180 | DJK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 08-08-05 15:26 |
Ερωτήσεις σχετικά με το Juwel Rio 400 | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 28-12-04 17:57 |
Νέος!!! Ενυδρείο Juwel Vision 180 - Σχόλια? Τιμές :-( | pdrake | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 11-10-03 21:55 |