|
|
||||
|
||||
![]()
ελα ντε..και αυτο αλλα ενταξει σε γενικες γραμμες δεν ειναι οτι δεν παει μαζι τους βολτουλες και τετοια..απλα καθεται ψιλο στην κοσμαρα του..σκαλιζει την αμμο,τα βραχια,τα φυτα και τετοια...αλλα τις περισσοτερες φορες το πετυχαινω ψιλοαπομακρισμενο απο τα αλλα..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εφόσον τρώει και συμπεριφέρεται κανονικά, μπορεί να μην χρειάζεται να ανησυχείς |
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει...θα το κοιταξω στην πορεια και θα δω τι θα κανω...με το μαυρο φονια!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε παιδιά και τα δικά μου τα 2 black moor είναι στη κοσμάρα τους, λες και είναι μόνα τους , λες και δεν υπάρχουν τα υπόλοιπα ψάρια μέσα, βέβαια στο φαί πάνε πρώτα, σαν να είναι κουρδιστά τρέχουν να αρπάξουν ότι προλάβουν, και καμία φορα το μεγάλο τα σπρώχνει στη κοιλιά να τα διώξει.
Γενικά όμως δεν ακολουθούν τα υπόλοιπα ψάρια, σχεδόν μόνιμα είναι μονα τους και σκάβουν, 'Χωματουργικές εργασίες ο "Κογκολέζος"' ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτη ακριβως την συμπεριφορα εχει και ο δικος μου...μονος του στο σκαψιμο και στο υπερ περαν!!!!! ρε τον μογγολακο!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χνούδι σε black moor | Τάκης | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 13 | 03-11-13 19:51 |
Black moor | eleniko | Χρυσόψαρα | 9 | 22-11-12 12:45 |
Black moor ? | aldus | Χρυσόψαρα | 7 | 21-11-09 00:32 |
Black Moor | Marios-cy | Χρυσόψαρα | 17 | 24-11-07 00:15 |