|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω ασχοληθεί με μονομάχους για να σου πω λεπτομέρειες, αλλά μπορείς να μειώσεις τη ροή αν είναι δυνατή ή το βάζεις να χτυπάει στο τζάμι να σπάει η δύναμη της ροής
|
|||
|
|||
![]()
Κανόνισα να επιστρέψω τα ψάρια στο Pet shop. Μου είπε ότι εκείνος έχει 13 χρυσόψαρα σε 35lt στο σπίτι του και ζουν 2 χρόνια. Τι να πω.... Έχω περισσότερη εμπιστοσύνη σε ό,τι διαβάζω εδώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκτος του "αν θελουμε το πιστευουμε"
![]() Σαν να σου πω, ταιζε το παιδι σου μονο μουσμουλα. Αφου κοιτα, εγω ετσι το ταιζω το δικο μου και εχει φτασει 5 χρονων. (βαζω μεγιστη ηλικα στον ανθρωπο 100 χρονια για να βγουν οι αντιστοιχιες) Του χρονου ομως, ξαναρωτα με καλου κακου αν ζει ακομα ![]() ΥΓ δεν μπορω εντωμεταξυ να αγορασω ενα αλλο παιδι στη θεση του οπως με τα ψαρια, για να λεω πως ειναι το ιδιο και ζει ακομα με μουσμουλα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
xaxaxa!!!
θεος ο πετσοπας!!!! ουτε 2 μηνες δεν βγαζουν 13 χρυσοψαρα σε 35 .. βασικα δεν ξερω και αν χωρανε.. μηπως εννοει παστα? κονσερβα? τι ψευτες υπαρχουν ρε π@@σΤ@ μου!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() καποιο τετοιο εγκεφαλο διαθετουν και πολλοι πετσοπαδες για να λενε τετοιες μπαρουφες... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αντε τα 120 εχουν απλα ![]() Δεν γινεται, σκουντουφλαει το ενα πανω στο αλλο! σε τετοιο ενυδρειο κανεις 100% αλλαγη νερου και σε 10 λεπτα εχεις αμμωνια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αμα τα βαλεις ορθια χωρανε
![]() και με λιγο διαιτα μια χαρα τα καταφερνει ο πετσοπας να τα χωρεσει ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εκτος κι αν μιλάμε για ιχθυολόγο, οπότε δεν έχει νόημα Οι πετ-σοπαδες / ιχθυολόγοι, τα ξέρουν ολα! |
|
|||
|
|||
![]()
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος νομίζω ότι δεν κοροϊδεύει. Πραγματικά πιστεύει ότι έτσι ζουν τα ψάρια. Όχι ότι αυτό δεν τον κάνει κακό επαγγελματία.
Θα επιστρέψω σήμερα τα χρυσόψαρα και αναγκαστικά θα βγάλω αρκετό νερό για τη σακούλα μεταφοράς. Για τη δημιουργία σωστών συνθηκών για τον επερχόμενο μονομάχο, πέρα από το να συνεχίσω να ρίχνω τροφή, τι θα πρέπει να κάνω ως προς το νερό; Να το γεμίσω πάλι ή να το αφήσω έτσι και να πάρω τεστ για να μετρήσω ποιότητα; Για τα σύνεργα, φυτά και τον μονομάχο προσανατολίζομαι στο να πάω στο κατάστημα aquariumshop στο Χαλάνδρι. Ελπίζω να είναι πιο επαγγελματικά και σωστά τα πράγματα εκεί. |
|
||||
|
||||
![]()
καλυτερο θα ηταν να χαριζες σε καποιον τα χρυσοψαρα..
αν γυρισουν εκει , η καταληξη τους ειναι γνωστη. πιστευω ολο και καποιος θα βρεθει να τα παρει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλυτερα να τα χαρίσεις (προσεκτικα) σε κάποιον συγχομπίστα Για το ενυδρειο, συμπληρωσε νερο, συνεχισε να βαζεις λιγη τροφη σε μια αποχη, παρε υγρα τεστ να κανεις μετρήσεις και όταν το ενυδρειο ειναι στρωμένο...μπλουμ το ψαρι! Τα παιδιά του aquariumshop, προσωπικά τα θεωρώ επαγγελματίες! Ο Δημήτρης στο "γλυκο", ο Παναγιώτης στο "αλμυρο"!΄ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καταλαβαίνω τη λογική σας αλλά δεν έχω κανένα γνωστό και μέχρι να βρω κάποιον να μπορεί να πάρει και τα 5 (δεν γνωρίζω και τον χώρο καθόλου) φοβάμαι ότι θα έκανα περισσότερο κακό στα χρυσόψαρα. Τουλάχιστον έτσι θα αναπνεύσουν λίγο και μπορεί να τα πάρουν κάποιοι με μεγαλύτερα ενυδρεία.
Βγάζοντας το χαλίκι που είχα, αφού θα το αλλάξω με καταλληλότερο για αληθινά φυτά, στο κάτω μέρος του ενυδρείου έμεινε μια παχιά καφέ στρώση σα σκόνη. Επίσης ξεπλένοντας το σφουγγαράκι του φίλτρου για πρώτη φορά (το άργησα, το ξέρω) το νερό βγήκε κατάμαυρο. Δεν έχω προλάβει να κάνω τα τεστ, πριν λίγο τα αγόρασα, αλλά αυτή η βρώμα είναι καλή για τη διάδοχη κατάσταση του ενυδρείου; Μιλάμε για πολύ πράγμα. Κι αν πρέπει κάπως να αφαιρεθεί, πώς; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εφοσον ξεκινησες να ξεστηνεις το ενυδρειο, προσωπικά θα το καθαριζα τελείως Βάλε σκουπα βυθού και τραβηξε τα πάντα Η μαυρίλα στο σφουγγάρι ειναι βρωμιές και αποικίες βακτηρίων Ελπιζω να μην το ξεπλυνες με νερό βρύσης! Σκοπευεις να συντηρήσεις τη βιολογία μέχρι να μπει άλλο ψάρι? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τελικά έχουμε Pet shop και στην ΠΑΤΡΑ!!!!!! | fitos100 | Παραλία - Beach Bar | 53 | 03-03-12 18:07 |
Παγίδα για pleco | msigouros | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 17 | 01-02-07 14:59 |
Παγίδα για ψάρια. Πως? | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 30-12-05 23:58 |