|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
χαχα...δεν ανηφορίζεις εσύ προς τα 'δω να σε ποτίσουμε τσίπουρο, να σε τρατάρουμε και λουκάνικο σουφλιώτικο??
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Εμμα τόσο πολυ????(γιαυτο το λέω 2-3 ρακες και θα κάνω ότι σύνθεση θελω ![]() ------------------------- Και κερασμενα όλα!!!!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κωστας86 : 28-02-15 στις 21:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Sp mbamba
Masoni reef Caeraleus Και σας κάνω το τραπέζι στο μαγαζί.......... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι τραπεζι?τηγανιτα αφρκανικα που θα πηδηξουν μονα τους στο τηγανι?
![]() ![]() ![]() βαλτα ωρε Κωτσο αφου τα θες και μετα πες μας πως πανε ![]() ετσι κι αλλως εσυ θα παρεις την αποφαση.εδω μονο γνωμες θα ακουσεις.. αντε,φτιαχτο να δουμε καμια φωτογραφια ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() τι μαγαζί έχεις, ταβέρνα? (γιατί τρώμε και πολύ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πήρα το προτο οκ,συμφωνι και ο κλεοβουλος οποτε βουρ....Ναι οκ η απόφαση ειναι δική μου ,αλλα θελω να κάνω και κατι σωστο και αρμονικό!εγω θα ήθελα να τα έβαζα ολλα τα είδη που γράφω παραπάνω μέσα αλλα ξέρω ότι δεν γίνετε.....θα κάνω αυτη την ψαροσυνθεση και θα σας ενιμεροσω....κατι άλλο κάποιο αλγοφαγω μπορο να βάλω??οπος pleco?
Εχω παραδοσιακό καφενειο σε χωριό,μην φανταστης μικρο μαγαζί σαν κουτουκι,το πρωη καφεδάκι και το βράδυ ρακη,μαζεδες,ορεκτικα,και φαγητό και κάποιες βραδυες έχουμε και όργανα!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Από αλγοφάγα μόνο σαλιγκάρια nerite http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28398
Ωραίο μαγαζί!!! Πολύ κέφι κάνω να κατηφορίσω, αλλά να δούμε πότε (γ@#@#@ τη κρίση μου ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτασεις ψαροσυνθεσης | rigos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 06-11-12 19:32 |
Αλλαγη Ψαροσυνθεσης | teo-95 | Χρυσόψαρα | 4 | 09-02-12 22:09 |
Αλλαγη Ψαροσυνθεσης | faceck | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 08-09-11 13:44 |
αλλαγη ψαροσυνθεσης | drak7family | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 24-03-11 16:07 |
Αλλαγη ψαροσυνθεσης | alex_mar | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 1 | 30-11-10 11:27 |