|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρονδρικα, αν υποθεσουμε οτι το νερο ενος ενυδρειου με 12 ψαρια αντεχει μια εβδομαδα χωρις αλλαγη, με 3 ψαρια δεν θα αντεχει ενα μηνα?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Η αλλη επιλογη ειναι αυτο που γινεται συνηθως, να αφεθουν τα ψαρια να δεινοπαθησουν.
Συνηθως δεν ψοφανε, εκτος κι αν υπαρχουν καποια αδυναμα, νεαρα, γερικα, στρεσαρισμενα κλπ, και δεν αντεξουν. Τα αλλα που θα επιζησουν, ισως χασουν μερικα χρονια απο τη ζωη τους.
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως για 1 μήνα απουσία θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρό αν δεν υπήρχε κατάλληλος τεχνολογικος εξοπλισμός
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γιαυτο κιεγω οταν λειπω,χωριζω την τροφη σε μεριδες (σε αλουμινοχαρτο στο ψυγειο) και βαζω τον πατερα μου να με παιρνει καθε μερα τηλεφωνο,για να του πω ποτε να ταισει ![]() αν λειψω για πανω απο βδομαδα,εχω ετοιμο και νερο για αλλαγη και αγγαρευω και την ανιψια για την αλλαγη ![]() πολυ σπανιο να λειψω πανω απο βδομαδα ομως σε διακοπες.το αποφευγω,γιατι μετα μου κακοφαινεται πολυ που γυρναω ![]() αλλα αναγκαστικα αν δεν υπαρχει ατομο,θα πρεπει να γινει αυτοματοποιηση... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συντήρηση chiller | pani | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 20-08-13 16:54 |
Συντήρηση ενυδρείου | Diabolist23 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 25-06-12 08:03 |
Συντήρηση Φίλτρου. | babis100nx | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 07-07-11 02:19 |
ΑΟ συντήρηση; | msigouros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 30-03-07 06:47 |
Συντήρηση PHmeter | nekcharis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 17-05-06 00:40 |