|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάντως σε ένα ενυδρείο είναι αλλιώς, γιατί δουλέουμε πολύ το "οικοσύστημα". Φως, λιπάσματα, κλαδέματα... και ένα τέλειο ενυδρείο είναι "ψεύτικο". ¶σε που πρέπει να επεμβαίνουμε για να κρατηθεί ο "συνδιασμός" ζωντανός... , ένα φυτό πχ. Δηλαδή ένα χαμηλό φυτό πρέπει να φροντίζεις (κλαδέυεις τα δίπλα του ή και το ίδιο) ώστε να 'εχει πάντα πολύ φως. Η φύση δεν έχει κλαδέματα ! Πως το κάνει ; Να μου πεις δεν είναι τόσο όμορφη όπως το ενυδρείο... αλλά ισχύει κάτι τέτοιο ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Αποστόλης - Γέρακας Αττικής Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Apostolis : 31-10-05 στις 13:48 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα ήταν glosso ?
Γιατί θα μπορούσε να ήταν "φακή", εδώ κοντά στην Πάτρα είναι η λιμνοθάλλασα της Καλογριάς και έχει άπειρηηη φακή που απλώνεται σε τεράστια έκταση, μακάρι να είχα τραβήξει φώτο να στο έδειχνα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αποστόλης - Γέρακας Αττικής Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Apostolis : 01-11-05 στις 14:45 |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ συνεχίζω το "
![]() Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι πως συνορεύουν τα φυτά με τον φυσικό τρόπο. Είναι ωραίο να καταφέρεις ένα ενυδρείο να φαίνεται έτσι.... Γιαυτό και μου αρέσουν τα ενυδρεία με λίγα είδη φυτών. Υπάρχουν βέβαια και οι "δάσκαλοι"
Takashi Amano Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Juan : 20-06-06 στις 13:49 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |