|
|
|||
|
|||
![]()
μας έσωσες
![]() ------------------------- το 2215 της eheim που μου ειχα δώσει τελικά δεν δουλευει! παράγγειλα ενα καινουργιο αφου αγόρασα τα μαυρα spray bar και εισαγωγή! Πάμε γι άλλα! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasissin : 28-02-15 στις 15:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Με το που έβγαλα τον κυκλοφορητή και εβαλα spray bar αμέσως κατακάθησε η άμμος και το νερό έγινε κρύσταλλο.
φοβήθηκα οτι θα κόψει τη ροή το spray bar αλλα διάβασα εδω μέσα οτι απλα ανακόπτει την ορμή και όχι την ροή. ΙΣχύει? |
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικα και ισχυει.
Η ιδια ποσοτητα νερου περναει απο το φιλτρο. Ποιος κυκλοφορητης ηταν μεσα?
|
|||
|
|||
![]()
tunze turbelle 6015
με αντανακλαση στο τζαμι, ο,τι σηκωνόταν το εσπρωχνε πίσω ------------------------- εβαλα spray bar (αλλαξα το σπιραλ της fluval με 16/22 λάστιχο της eheim και εβαλα το ωραιοτατο μαυρο spray bar της eheim) που μου πρότεινες. Το νερό εγινε κρύσταλλο! θα προσθέσω ακομη ενα φιλτρο να κάνω αναταραξη και απο την άλλη μεριά (μάλλον με spray bar κι αυτό) γιατί τα σπρώχνει μονοπαντα τωρα το φιλτρο μου και θα δειξει... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasissin : 02-03-15 στις 14:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Περιεργο δεν ειναι πολυ δυνατο αυτο το wave pump.
1800λ/ω Εγω ειχα δυο χ 3000 λ/ω σε ενυδρειο 150χ50χ67 (50 καθαρο υψος) και δε μου σηκωνε την αμμο. Την ειχες τοποθετησει να χτυπαει κατω? ή ειχες πολυ ψιλη πουδρα αμμο? Βεβαια δεν ειχα αφρικανες. Μηπως εσκαβαν τα ψαρια και σηκωναν την αμμο και μετα αναλαμβανε η αντλια να τα κανει εντελως μανταρα? Δεν νομιζω να χρειαζεται αλλο φιλτρο, αλλο ποτε δεν κανει κακο ενα 2ο φιλτρο. Αν δεις οτι γινεται χαμος με τα δυο φιλτρα, σπασε τη ροη, γυριζωντας το ενα κομματι του καθε spraybar, να ριχνει προς το βυθο.
|
|||
|
|||
![]()
H αμμος ειναι πολύ ψιλή, οποτε με το παραμικρό σηκώνεται και την σπρώχνει παντου!
τα σπρει μπαρ αυτα αποτελούνται απο 3 κομμάτια. Ηδη τα εστρεψα σε 3 διαφορετικές κατευθύνσεις την πίσω για να κανει φυσαλίδες στον αφρό, το μεσαίο για να σπρώχνει νερό κατα μήκος όλου του ενυδρείου και το μπροστινο χαμηλά να σπρώχνει όλη τη βρώμα στην άκρη. Αυτή η βρώμα ομως κάθεται στην άκρη αριστερα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στην ιδια πλευρα εχεις βαλει εισαγωγη και εξαγωγη?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ich ή κατι αλλο...; | lionor | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 16 | 19-01-13 13:39 |
Co2..χρειαζεται κατι αλλο? | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 23-02-10 12:05 |
Δισκοι:Fin rot ή κατι αλλο?? | Nik25 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 12-01-09 16:44 |
Στρες ή κατι αλλο? | maikl | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 28-10-08 12:14 |
maingano η κατι αλλο???? | chris7 | Malawi | 9 | 14-09-08 19:27 |