|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είδα...είδα!
Πως μπερδεύτηκε από την (2η) απάντηση, που μ "αναγκασες" να γραψω!!! ![]() Τις "σάλτσες" δεν κατάλαβε ο άνθρωπος @Lth1, αυτό που έγραψα εξαρχής ειναι να σταθεροποιήσεις τις ρουτίνες σου Να μην αλλάζεις δλδ τη μια φορά το 20% και την αλλη το 50% Η μετρηση των νιτρικών, εφόσον ταίζεις φυσιολογικά κι εφόσον δεν έχεις αυξημένη ιχθυοφόρτωση, ειναι ένας καλός μπούσουλας, για το πόσο συχνά πρέπει να αλλάζεις το νερό και για το πόσο νερό πρέπει να αλλάζεις Προσωπικά, προσπαθώ στα ενυδρεία μου, τα νιτρικά να είναι κοντά στο 10. Οι αλλαγές που κάνω ειναι 30% κάθε εβδομάδα, εκτός από το χρυσοψαραδικο που εκεί αλλάζω πάνω απο 40% ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 26-02-15 στις 20:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβα τωρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βλεπω οτι εχεις ενα φιλτρο στα 820 lt/h σε 270 λιτρα
με 6 χρυσοψαρα ,εγω εχω 900lt/h σε 125lt με γαριδες ![]() Ισως το φιλτρο δεν ειναι αρκετο γι αυτο κι η καφε αλγη, Μπορει να αργει η αμμωνια να μηδενισει. ΥΣ Θεωρητικα το φιλτρο σου ειναι ενταξει για τα λιτρα Απλα με τον καιρο πεφτει η απόδοση κ τα χρυσοψαρα ειναι Και ρυπογονα αρκετα. (Που να μ ακουσει ο καραφλος ιπποτης να μιλαω και για μεγαλυτερα φιλτρα) ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρυσόψαρα σε 300 λίτρα λιμνούλα | Μαρκος-Φαρκωνας | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 21-08-10 23:36 |
110 λτ χρυσόψαρα | bouldoza | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 3 | 22-06-10 20:01 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |