|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δεν ξερω αν τοτε υπηρχε η Α.ο . ![]() Αφου με ξερεις οτι δεν εχω ασχοληθει με δισκους... Λες να έβαζα και ποτε μου δισκο σε 30 λίτρα? ![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε τα γυαλιά σου... απήντησα σε συγκεκριμένο πράγμα.
![]() Η Α.Ο. υπήρχε... πόσο έκανε... ΔΕΝ θέλεις να μάθεις.- ![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν ηξερα καν οτι τοτε υπηρχε η Αο. ... ![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Για ασε τους χρησμους της Πυθιας και πες πριν 30 χρονια ηταν το ιδιο ευκολο να κρατησεις δισκους με σημερα? (οχι για μηνες - να τους κρατησεις κανονικα λεμε)
Και αν οχι, γιατι οχι? Πως ηταν τα πραγματα τοτε γενικα? Πως κραταγαν δισκους, για ποσο διαστημα και σε τι κατασταση? Θα ειναι χρησιμο και στο παρον θεμα, με τους παραλληλισμους που εγιναν.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Για το εντός θέματος, γαρίδες εύκολες ή δύσκολες θέλεις πάνω από 20 λίτρα και να είσαι στο κεφάλι τους... Ο Νίκος τα έγραψε σωστά.
Τα 25 λίτρα μπορούν να γίνουν ένα όμορφο φυτεμένο με πολύ εύκολα φυτά και με 5-6 γαρίδες red cherry, όχι άλλο είδος. Για τα εκτός θέματος... πριν 30 χρόνια δεν θυμάμαι να είχα δει δίσκους σε μαγαζιά. Τις μόδας ήταν τα ΅΅αγγελόψαρα΅΅ και τα διάφορα terta, o "γλύφτης" και φυσικά τα guppy. Αλλαγές νερού κάναμε μια φορά το μήνα το 33 % του νερού (εγώ τουλάχιστον) όσο πιο κίτρινο το νερό... τόσο πιο καλό ![]() ![]() ![]()
__________________
Αν δεν βρέξεις σαλόνι... mbuna δεν πιάνεις!!! ![]() |
#6
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κάπως έτσι ήμουνα και εγώ για αυτό ρώτησα πως τα κρατάγανε όλα τα ζωντανά τότε είτανε χόπι τώρα είναι επιστήμη για μερικους !!!!!!!!!!!!!!! |
#7
|
||||
|
||||
![]()
και τοτε επιστημη ητανε,απλα δεν υπηρχε ιντερνετ.
αυτο ειναι ενα θεμα απο μονο του,τοχω δει να λεγεται πολλες φορες. κακως κατα τη γνωμη μου. |
#8
|
||||
|
||||
![]()
Δε βλεπω κατι κακο στο να φτανεις ενα χομπι σε υψηλο επιπεδο γνωσεων, μελετης και αναλυσης. Αρκει να μη γινεται εμμονη ιδεα (εκει χανει την εννοια του χομπι) και πολυ πιθανο να μην οδηγησει σε καλα αποτελεσματα για καμια απο τις δυο πλευρες (χομπιστας-ζωντατα).
Απο εκει και περα, ως νεος χομπιστας (της εποχης του φουλ ιντερνετ), δε μπορω να πω οτι μου εκανε κακο να μπορω να διαβασω οποιαδηποτε μελετη, εμπειρια, γνωση μπορεσα και μπορω να βρω σε ελληνικα ή αγγλικα. Αντιθετως, ως "διαβαστερο" ανθρωπο για πραγματα που με ενδιαφερουν, νομιζω οτι με βελτιωσε στην οπτικη του χομπι και σιγουρα δεν ειμαι ο μονος. Ειναι καιρος να αποφασισουμε οτι δεν προκειται να βρουμε ξανα τον τροχο. Αυτο τον ανακαλυψαν οι παλαιοτεροι και τους υπερ-ευχαριστουμε. Με προσωπικο χρονο, με ερευνητικο πνευμα, με προσωπικες θυσιες, με θυσια ζωντανων (αναποφευκτο). Το θεμα ειναι, οτι με τις τεραστιες βασεις δεδομενων και εμπειριων που εχουμε πλεον, μπορουμε οχι απλα να κυλησουμε τον τροχο, αλλα να βαλουμε και φωτακια πανω του ![]() Αρκει να εχουμε ανοιχτα μυαλα και ορεξη.
__________________
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπορει να δουλεψει???? | mpampi19 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 01-02-11 01:51 |
τι μπορει να φταιει; | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 06-02-10 00:20 |
μπορει να γινει?? | sotos+ramona | Ζωοτόκα | 4 | 03-11-08 21:05 |
τι μπορει να ειναί; | Mary-z | Malawi | 3 | 01-10-08 11:26 |
τι μπορει να ειναι | chris129 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 36 | 26-10-07 18:11 |