|
|
||||
|
||||
![]()
Για να αγοράσεις ψάρια, να αρρωστήσουν, να σου πουλήσουν φάρμακα, να πεθάνουν, να σου πουλήσουν επιπλέον εξαρτήματα, να ξαναγοράσεις ψάρια και να αρχίσει πάλι ο ίδιος κύκλος
Σε 20λιτρο - αν εισαι συνεχώς πάνω από το ενυδρείο (χειμώνα καλοκαίρι) - μονομάχος ή red cherry σε στρωμένο βυθμό Αν δεν μπορείς να εισαι πανω απ το ενυδρειο, τότε ασε το 20λιτρο στην ακρη και δες για κάτι μεγαλύτερο |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως μιαν επίσκεψη ακόμα θα του την έκανα... και θα του έλεγα ότι ήρθα να αγοράσω κι άλλα 5.
Η συνέχεια βέβαια θα ήταν... μακριά από κάμερες και μικρόφωνα.- |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως σου ειπαν και οι παραπανω τα χρυσοψαρα δεν...Αλλα αν πραγματικα δεν μπορεις να πας σε μεγαλυτερο ενυδρειο κανε ενα φυτεμενο 20 λιτρο ενυδρειακι για να παραμεινεις στο ομορφο χομπυ μας και βαλε καμια γαριδουλα.υπαρχουν πολλα παραδειγματα στο ιντερνετ και διατηρω και εγω ενα
|
|
|||
|
|||
![]()
Παρότι μου κάνατε την καρδιά περιβόλι, σας ευχαριστώ για τις συμβουλές. Θα τα επιστρέψω μαλλον, πριν είναι αργά. Θέλω να δω και πώς θα αντιδράσει ο τύπος. Ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει η δυνατότητα για white cloud minnows; Δεν ξέρω πώς τα λένε στα ελληνικά. Τα προτείνουν για αρχάριους. Αρκούν τα 20 λίτρα για λίγα τέτοια;
|
|
||||
|
||||
![]()
Διαβασε για αυτα http://www.seriouslyfish.com/species...hys-albonubes/
|
|||
|
|||
![]()
H λύση ενός betta (με καμμιά γαρίδα μαζί ίσως; ) μου φαίνεται οκ ως εναλλακτική, αν δεν μπορώ ούτε καν τα white cloud minnows. Mε το μόνο πρόβλημα την πολύ μικρή διάρκεια ζωής των betta. Αν είναι κάθε χρόνο να αλλάζω ψάρι...
|
|
||||
|
||||
![]()
Aν τον φροντισεις καλα και δεν υπαρχει καμια ατυχια, μπορει να ζησει και 4-6 χρονια
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τελικά έχουμε Pet shop και στην ΠΑΤΡΑ!!!!!! | fitos100 | Παραλία - Beach Bar | 53 | 03-03-12 18:07 |
Παγίδα για pleco | msigouros | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 17 | 01-02-07 14:59 |
Παγίδα για ψάρια. Πως? | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 30-12-05 23:58 |