|
|
||||
|
||||
![]()
αριστερα εχεις καθετη κολωνα και πανω κατω δοκαρια οριζοντια αρα εισαι μια χαρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οντως υπάρχει κολώνα αριστερά και λογικα υπάρχει δοκάρι εκει που είναι ο τοίχος.
Και αφου η μπαλκονόπορτα μπαίνει δεξια στο τοίχο πολύ εύκολα ανοίγεις τρύπα και βγάζεις την έξοδο για την υδροορή απο εκεί. Φώναξε το ξαδερφό σου το μηχανικό για πιο σίγουρη απάντηση και ο θείος σου ο υδρυαλικός σε 3 λεπτα σου έχει ανοίξει τρύπα, και με μια χούφτα έτοιμο σοβά στρώνεις τη τρύπα και θα γίνει κουκλί. Και αν υπάρχει βρύση στο μπαλκόνι σου φέρνει και νερό με τον ίδιο τρόπο. Τα έχω σκεφτεί για το δικό μου μπαλκόνι όλα αυτά ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωραια ωραια καλο αυτο με ανεβασατε ψυχολογικα...θα κανονισω και την τρυπα με τον θειο
|
|
||||
|
||||
![]()
οποιος θελει τρυπες,εδω..στον ειδικο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν θέλεις να κάνεις sump για καθαρά οικονομικούς λόγους, ΜΗΝ το κάνεις. Θα σου βγει πιο ακριβό από ότι 2 εξωτερικά φίλτρα. Χονδρικά σου λέω ότι για τα λίτρα σου, μπορείς να βάλεις 2 εξωτερικά φίλτρα με 180-200 ευρώ. Με το sump θα σου βγει περισσότερα αν συνυπολογίσεις τα έξοδα για τα PVC και την αντλία επιστροφής και τα τζάμια. Χώρια του ότι αν κάνεις λάθος υπολογισμούς παίζει να πλημμυρίσεις.
Αν έλεγες ότι θα το έκανες θαλλασινό κάποια στιγμή θα έλεγα ναι στο sump. Τώρα δεν αξίζει. |
|
||||
|
||||
![]()
Η φιλτρανση απο σαμπ δεν ειναι καλυτερη απο ενα απλο φιλτρο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Η φίλτρανση πρέπει να είναι επαρκής κατά την άποψη μου. Καλύτερη ή όχι είναι άλλο πράγμα. Καλύτερη ως προς τι?
Δεν νομίζω με 2 εξωτερικά φίλτρα με 10 λίτρα βιολογικό υλικό να μην καλύπτεσαι. Δισκάδες που γνωρίζω κρατάνε τα ίδια λίτρα με ένα 2080 και ταΐζουν και 3-4 φορές την ημέρα. Ναι καλύτερη φιλτρανση μπορεί να έχεις. Την χρειάζεσαι? |
|
||||
|
||||
![]()
Χμμμ εχεις πανω κατω να μου προτεινεις καποια φιλτρα για να παρω μια αποψη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα δεν μου επιτρέπεται να κάνω προτάσεις λόγο της ιδιότητας μου ως επαγγελματίας. Θα σου προτείνουν πολλά οι υπόλοιποι. Επιλογές υπάρχουν πολλές.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουργιο ενυδρειο | yannakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 31-10-09 15:50 |
Μεταφορά Ψαριών απο παλίο σε καινουργιο ενυδρείο | greemlin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 29-09-09 13:55 |
το καινουργιο RIO 400 μου. | billy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 69 | 31-01-07 00:06 |
το καινουργιο μου ενυδρειο | GP250381 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 63 | 25-08-06 09:55 |