|
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβα ναι...αρα αμα ειναι δοκαρι το πανω οπως μου λες τοτενες ειμαι κομπλε σε αυτο που ρωτησα περι κιλων ενυδρειου..
Δεν ειναι δικο μου το σπιτι οποτε δεν μπορω να κανω κατι τετοιο... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τελικα η συρομενη μπενει μεσα?αν ναι δες που πρεπει να τρυπησεις. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο εκει που μου λες κρυβεται η κουζινα απο πισω η πορτα μπενει μεσα αλλα απο την αλλην πλευρα οχι απο αυτην που μου εδειξες...
|
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα καπου υπαρχει κενο για να βγεις.δε μπορει να μην υπαρχει.στο κατω κατω αμα θες πες μου να ερθω εγω να τρυπησω.5 λεπτα δουλεια ειναι αν εισαι κοντα.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειμαι κοντα
![]() ![]() Η πολυκατοικια ειναι παλια αλλα εχει πολυ καλα θεμελεια |
|
||||
|
||||
![]()
αριστερα εχεις καθετη κολωνα και πανω κατω δοκαρια οριζοντια αρα εισαι μια χαρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οντως υπάρχει κολώνα αριστερά και λογικα υπάρχει δοκάρι εκει που είναι ο τοίχος.
Και αφου η μπαλκονόπορτα μπαίνει δεξια στο τοίχο πολύ εύκολα ανοίγεις τρύπα και βγάζεις την έξοδο για την υδροορή απο εκεί. Φώναξε το ξαδερφό σου το μηχανικό για πιο σίγουρη απάντηση και ο θείος σου ο υδρυαλικός σε 3 λεπτα σου έχει ανοίξει τρύπα, και με μια χούφτα έτοιμο σοβά στρώνεις τη τρύπα και θα γίνει κουκλί. Και αν υπάρχει βρύση στο μπαλκόνι σου φέρνει και νερό με τον ίδιο τρόπο. Τα έχω σκεφτεί για το δικό μου μπαλκόνι όλα αυτά ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουργιο ενυδρειο | yannakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 31-10-09 15:50 |
Μεταφορά Ψαριών απο παλίο σε καινουργιο ενυδρείο | greemlin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 29-09-09 13:55 |
το καινουργιο RIO 400 μου. | billy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 69 | 31-01-07 00:06 |
το καινουργιο μου ενυδρειο | GP250381 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 63 | 25-08-06 09:55 |