|
|
|||
|
|||
![]()
Και οι κιχλίδες δεν είναι παιχνίδι... όλα τα ψαράκια θέλουν το ταίρι τους η το χαρέμι τους η την ομάδα τους ανάλογα το είδος.. μεμονωμένα η μόνο αρσενικά είναι εντελώς.. απαράδεκτο! εκτός και αν θέλει κάποιος να τα βασανίζει...
Να βάλεις ένα χαρεμάκι απο neolamprologus multifasciatus ειναι μια καλή πρόταση. ότι και να βάλεις αν έχεις γέννα τα χαρίζεις! |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη το συγκεκριμενο θεμα δεν το εχω ψαξει.
Εμαθα οτι τα ζωοτοκα γεννανε αρκετα ευκολα. Γιαυτο επιμενω να αποφυγω ενα χαρεμι. Το ιδιο ευκολα γεννανε ολα τα ψαρια? Υπαρχει περιπτωση να εχω καλες συνθηκες διαβιωσης ενος ζευγαριου αλλα να μην εχω ιδανικες συνθηκες για γεννα? Ετσι ωστε να ζουν ανετα τα ψαρακια αλλα να μην γεμισω γονους. Ειναι λαθος η σκεψη? |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε ένα κοπαδάκι Tanichthys albonubes http://www.seriouslyfish.com/species...hys-albonubes/
Πολύ δύσκολα θα προλαβαίνουν να εκκολαφθούν τα αυγά τους ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο ψαράκι, θέλει πολύ καθαρό νερό με καλή ροή και με λίγες απαιτήσεις θέρμανσης τον χειμώνα, μιας και είναι ψυχρού νερού (max 22C).
Το καλοκαίρι όμως θα έχεις πρόβλημα, ανάλογα βέβαια και το που βρίσκεται το ενυδρείο.
|
|||
|
|||
![]()
Βρηκα μπολι απο ενυδρειο που δεν εχει περασει ασθενειες. Εριξα μεσα στο φιλτρο μου εναμισυ λιτρο νερο και λασπη. Μιλαμε για πολυ βακτηριο.
Επισης καταφερα να δωσω το ενα gyrinocheilus aymonieri και καποια στιγμη θα δωσω και το αλλο σε ενυδρειο 700 λιτρων. Για τα υπολοιπα δεν βρηκα ακρη να τα δωσω. Τωρα που εριξα το μπολι ποσο καιρο λετε να παρει για να αρχισω να εχω σωστες τιμες ? Το ενυδρειο τρεχει ηδη 25 μερες με ψαρια και εχω ακομα αμμωνια. Για τα παιδια που απαντησαν πιο πανω για την ψαροσυνθεση , τεινω προς αυτην που αναφερεται στο αρθρο για τα 60λιτρα ενυδρεια και ειναι ενα ζευγαρι γκουραμι με ενα κοπαδι τσερι μπαρμπ. Αν πληρω τις προυποθεσεις νερου βεβαια. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι λογικο μετα απο 25 μερες να υπαρχει αμμωνια ακομα.
Αυτη στις πρωτες 10 μερες του στρωσιματος το αργοτερο, συνηθως εχει μηδενισει. Ή δεν ειναι 25 μερες η πραγματικη διαρκεια, ή κατι διακοπτει το στρωσιμο, ή κατι το εμποδιζει. ------------------------- Προφανως, τωρα που ξανακοιταζω το θεμα απο την αρχη, το φιλτρο σου ειναι ακαταλληλο για τετοια ιχθυοφορτωση. http://www.boyuaquarium.com/en_Artic...?ArticleID=187 VOLT AC230/115V FREQ 50/60Hz POWER 4.5W HMAX 0.5m QMAX 300L/h SIZE 73x53x125mm ![]()
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 28-02-15 στις 23:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειο τρεχει απο την αρχη του φεβρουαριου. Ειναι σιγουρα τοσες μερες.
Πως εξηγειται οτι τα νιτρωδη ειναι 0 εδω και μερες? Αν μετρησω και ποσοτητα νιτρικων τοτε παει να πει οτι γινεται ο κυκλος του αζωτου αλλα κατι συμβαινει και εχω παντα λιγη αμμωνια. Θα παρω και τεστ νιτρικων τωρα. Το φιλτρο απο ποια αποψη δεν ειναι καταλληλο? Φιλτραρει 5 φορες το νερο του ενυδρειου σε μια ωρα. Αυτος που μου εδωσε το μπολι ανοιξε το enheim εσωτερικο του φιλτρο και επι της ουσιας δεν ειχε καμια απολυτως διαφορα με το δικο μου. Τα υλικα που ειχε μεσα ηταν τα ιδια. Αρα ποια η διαφορα του να αγορασω ενα φιλτρο των 25-30 ευρω ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νιτρικα,Νιτρωδη,.....πως τα παω?? | thanps | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 17-09-11 20:20 |
full νιτρικα+νιτρωδη | babis2007 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 12-12-09 20:40 |
το PH επηραζεται απο τα νιτρωδη και τα νιτρικα? | gramm.n | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 12-05-09 20:52 |
ΥΨΗΛΑ ΝΙΤΡΩΔΗ HELP!!!!!!!!!!! | CHRIS4204 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 29-01-09 15:34 |