|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν,
το πρίξιμο στο μάτι του μολυ είναι ουσιαστικά ένα άσπρο φουσκομένο περίγραμμα σαν άσπρο σωσίβιο γύρω από το μάτι. edit: [έψαξα λίγο και διάβασα διάφορα για pop-eye. Λέτε να πάσχουμε από αυτη την αρρώστια???] Δυστυχώς μετρήσεις δεν μπορω να κάνω αλλά θα αγοράσω τα τεστ από δευτέρα να τις κάνω μόνος μου και να μην του πηγαίνω κάθε τόσο νερό. Αλλαγή νερού έκανα 50% και έβαλα και λίγο αλάτι μαγειρικό ψιλό (χοντρό δεν είχα) [Netblues είσαι φοβερός, ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σε κάθε θέμα που ανοίγω]
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drakoulis : 30-10-05 στις 13:58 |
|
||||
|
||||
![]()
Το moly ξεκινάει να πρίζεται και το άλλο του μάτι. Μήπως είναι ick? Εχει δύο τρία άσπρα στιγματάκια στην ουρά.
Φίλος ο οποίος ασχολείται με κρύο νερό μόνο (έχει μια λιμνούλα) μου είπε ότι το παθαίνουν όταν τα πιάνεις με τα χέρια. Η αλήθεια είναι ότι για να το τοποθετήσω μέσα στο ενυδρείο το έπιασα με το χέρι από την σακουλίτσα
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
||||
|
||||
![]()
Το ick δεν πρηζει τα ματια..
Αν εχει βγαλει KAI ick τοτε σιγουρα κατι δεν παεικαλα με το νερο σου.. ΑΥτο στα ματια ειναι μαλλον pop-eye απο καποια βακτηριακη μολυνση. Μετρησεις? |
|
||||
|
||||
![]()
πάω τώρα για μετρήσεις. Βλέπεις ο υπευθυνος για ενυδρεία στο μαγαζί που πηγαίνω δουλεύει μετά την μία το μεσημέρι
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
||||
|
||||
![]()
μαντευω που πας...
|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπόν
Αμωνία 0 νο2 0 Νο3 δεν ξέρω ΡΗ 7 για καλο και για κακο το εβγαλα το μολυ και το έχω σε ενα 5αλιτρο ενυδριακι χωρις φιλτρο
|
||||
|
||||
![]()
Και τι περιμενεις να γινει στο 5 λιτρο? Να ξεπρηστει?
Οτι ηταν να κολλησει εχει ηδη κολλησει. Τελικα εχει ick η οχι? Ποσο αλατι εβαλες? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θολούρα στο μάτι??? | Cristos | Δίσκοι | 7 | 15-01-05 11:02 |